IPhone X recension

IPhone X recension 

 

IPhone X är superhäftig - läs varför 

 

Går du i tankarna på att skaffa dig en begagnad iPhone X? 

 

Är du helt novis på modellen så kan vi glädjande berätta att den är grym och ger en fin känsla att hålla i handen. Nackdelarna med denna smartphone är få - den enda är egentligen att glaset är lite extra känsligt som kan vara dyrt att byta (vi tar upp detta längre ner i artikeln).  

Men, är du helt ny på den nyaste generationen av coola iPhones så vill du ju såklart veta vem modellen passar och hur den känns. Den slås egentligen bara av en modell – och du kan säkert gissa vilken. Mer om det längre ner på sidan här 

 

Varför iPhone X är en riktigt bra all-round smartphone. 

 

En av dess bättre egenskaper är att den passar till många användningsområden. Skärmen är OLED som har en bra storlek, vilket kan passa gamers. Den passar bra att surfa på alla sociala mediaplattformar. Den är fullt tillräcklig för alla användare och all syften man kan tänka sig. 

Dock bör du, om du är behov av att har mycket lång batteritid, överväga att istället köpa den begagnad iPhone XR. Men den har inte OLED skärm.  

 

Varför du ska köpa en begagnad iPhone X 

 

Mindre än ett år efter att Apple släppte iPhone X, så slutade dem sälja den. Anledningen var helt enkelt att de sen introducerade iPhone XS och sen iPhone 11 Pro och inte ville att iPhone X skulle konkurrera med de nyare modellerna. Skillnaderna och förbättringarna mellan modellerna är små. Visst, de har lite snabbare processor och lite bättre kameror, men det märker man knappt vid användande och det motiverar inte att betala så mycket mer för de modellerna än vad en iPhone X kostar. Om du får bra prestanda som ser ut nästan som en av de nyare modellerna, varför punga ut med mer när du ändå får samma värde med en begagnad? You tell me! 

 

När du ska köpa en begagnad iPhone X - köp även ett skal! 

 

Glaset, vilket vi nämnde tidigare är ömtåligt och dyrt att reparera. Detta är incitamentet till att investera i ett skal! Apple konstruerade av någon anledning hela insidan fäst på baksidan av glaset, så om du krossar det så kostar det. Det är helt klar värt att istället vända sig till en oberoende part som kan reparera det istället för att vända sig direkt till Apple.