0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

iPhone X

Begagnad iPhone X

Att köpa en begagnad iPhone X är en fördel både ur miljö- och ekonomisynpunkt. Du tar hand om en fullt fungerande telefon som annars naturen hade varit tvungen att omhänderta och du sparar samtidigt pengar; i många fall tusenlappar.

Att handla begagnat ska kännas tryggt

Vi vet att våra kunder kan känna tvivel över att köpa en begagnad iPhone X. Det är förståeligt. Vi på Pcxpress garanterar att du inte behöver oroa dig när du handlar av oss, av följande anledningar:

Våra experter fabriksåterställer varje telefon innan vi säljer dem. Sedan genom går varje telefon noggranna tester för att försäkra att allting fungerar korrekt. Vi kontrollerar också så klart att telefonerna ett bra batteri kapacitet. Detta gör vi för att alla batterier, oavsett vilken produkt det gäller, blir sämre med tiden och förlorar kapacitet. Vi garanterar att en begagnad iPhone X som köps av oss innehåller ett batteri som är högre än marknadens standard.

Garanti och ångerrätt

Vi är medvetna om att saker kan gå fel hur grundliga våra tester än är - det är trots allt teknologi vi sysslar med. Därför erbjuder vi både ångerrätt och funktionsgaranti för att ytterligare försäkra dig om att du kommer få en bra telefon. Med vår ångerrätt på 14 dagar kan du skicka tillbaka telefonen och du får pengarna tillbaka - inget krångel, inga frågor. Funktionsgarantin på 60 dagar innebär att vi supporterar och lagar din telefon om så behövs.

Om iPhone X

Skärmen på iPhone X är 5,8 tum, vilket är den största telefon som Apple lanserat. Det är också den första iPhonen som tillverkades helt utan hemknapp. För Apple var iPhone X med andra ord en chansning, men en chansning som gick vägen. Att köpa en begagnad iPhone X är extra fördelaktigt eftersom den tillverkades med det starkaste glaset på marknaden. Hållbarheten är överlag mycket hög och gör sig därför perfekt för att köpas begagnad.
läst mer

iPhone X