Facebook Pixel

Mobiler

Smarta besparingar med begagnade mobiler

Välkommen till iXpress – där prisvärda mobiltelefoner och kvalitet möts! Här hittar du ett brett urval av begagnade mobiler från välkända tillverkare som iPhone och Samsung

Handla_begagnade_iphones

Fynda och köp begagnade mobiler från Apple

iXpress, Sveriges ledande återförsäljare av begagnade iPhones, bjuder in dig till en värld där varje telefon får nytt liv och når sin fulla potential. 

SDSAC-5716-A54-HP-Hero-Carousel-DT-1440x640

Köp en begagnad mobiltelefon från Samsung

En värld där begagnade Samsung-enheter får nytt liv och når sin fulla potential.

Stäng

Begagnade mobiler 

Hos oss på iXpress hittar du din begagnade mobiltelefon till billigt pris. Vi är experter på att reparera, restaurera och ge ett slagkraftigt pris på begagnade mobiler av alla dess slag. Så, vill du ge nytt liv till en mobiltelefon och samtidigt spara pengar – kika in hos oss på iXpress!  

iXpress – restaurerade mobiler till billigt pris 

Söker du restaurerade och begagnade mobiler, exempelvis iPhone, till billigt pris? Då är iXpress butiken för dig. Tack vare ett kompetent team av säljare och reparatörer erbjuder vi ett brett sortiment av begagnade mobiltelefoner – hög kvalité, billigt pris och ett smart val för klimatet.  
Besök oss idag för att hitta den enhet bland restaurerade mobiltelefoner som passar dig bäst!  

Det finns många fördelar med att handla restaurerade telefoner från iXpress 

Inte bara att vi erbjuder billiga mobiltelefoner, iXpress tillhandahåller också ett kunnigt team av såväl säljare som reparatörer. Allt för att våra kunder ska få de bästa begagnade mobiltelefonerna till billiga priser. Vi är stolta över det goda renommé som många nöjda kunder gett oss, men strävar alltid efter att förbättra vårt kundbemötande.   

Gör ett miljösmart val – köp begagnade mobiler 

Viktigt att komma ihåg är att ett köp av begagnade mobiltelefoner inte bara gynnar en själv – det är även en god insats för vårt klimat. Idag konsumeras och slängs otaliga ton elektronik, vars miljömässiga avtryck riskerar få förödande konsekvenser framgent.  

Läs vidare för att lära dig allt om vårt graderingssystem av begagnade mobiltelefoner, återvunnen elektroniks klimatpåverkan och jämförelsen mellan iPhone och Samsung.  

 

Fördelar med begagnade mobiltelefoner 

Du sparar mycket pengar på en begagnad telefon 

Hos iXpress kan du hitta en begagnad iPhone för så lite som 1099 kr. Vi är en e-handel för begagnad elektronik med ett stort utbud av begagnade telefoner av olika modeller och leverantörer. Beroende på vilken gradering du väljer kan din begagnade telefon komma med några visuella brister - men pengarna du sparar kommer täcka upp för dessa mindre defekter. Hos oss hittar du en billig mobil utan att kompromissa med kvalitén. 

Mycket förvaring till lägre pris 

Nya telefoner erbjuder en standard om 32 GB lagring, och du måste betala ca 1000 kr extra för att komma upp till 128GB. Så är inte fallet med begagnade telefoner. iXpress tillhandahåller ett billigare alternativ av lagring – lika mycket utrymme till lägre kostnad.  

Restaurerad telefon – ett miljövänligt alternativ  

Svenskar bidrar till miljontals ton elektroniskt avfall varje år, varav en stor del är gamla mobiltelefoner. Telefonerna staplas på soptippar i Sverige och utomlands, där de riskerar stora skador på närmiljön. Att köpa en begagnad telefon är ett litet steg för att minska flödet av e-avfall. 

Prisvärt, enkelt och klimatsmart - välj begagnade mobiler 

I vissa fall har en telefon skadats bortom reparation och måste uppenbarligen bytas ut. Men att köpa nytt är varken smart, kostnadseffektivt eller miljövänligt. Att köpa en begagnad mobil minskar avfallet, uppmuntrar tillverkarna att agera mer ansvarsfullt och är bra för plånboken. 

Begagnade telefoner - bästa alternativet för barnfamiljen 

Idag får barn sin första smartphone redan vid 10 års ålder, och risken för att din unga familjemedlem tappar sin nya mobiltelefon är hög. Du kan minimera dina potentiella utgifter genom att köpa begagnade telefoner som inte kostar skjortan. Att köpa en begagnad mobil gör att du och din familjemedlem möts på mitten. Du får en billig mobiltelefon och ditt barn får den senaste tekniken och mobilen. Bra va? 

 

iPhone vs. Samsung – vilken mobiltelefon passar dig? 

Tillsammans utgör Apple och Samsung nästan två tredjedelar av mobiltelefonmarknaden. Aktningen för iPhones och Samsungs kan förklaras av bra design, användarupplevelse, personalisering och varumärkeslojalitet. Om du är osäker på vilket märke du ska välja för din nästa enhet kan den här guiden hjälpa dig.  

Här är några parametrar att ta i beaktning när du väljer mellan en iPhone och en Samsung 

Välj en iPhone för bättre kompatibilitet 

En iPhone är perfekt om du äger en Mac-dator, iPad eller Apple Watch. Du kan starta aktiviteter eller projekt på en Apple-enhet och fortsätta där du slutade på en annan. Apple Airdrop-funktionen gör det också enkelt att överföra filer från en iOS eller Mac-iOS-enhet till en annan. Dessutom är Apple Watch endast kompatibla med iOS och Mac-enheter. Det betyder att om du vill använda en Apple Watch behöver du en iPhone för att dra full nytta av den. 

Välj Samsung-telefoner för bättre anpassning 

Samsung har anpassat sitt användargränssnitt så att det skiljer sig från andra Android-mobiltelefoner eller -surfplattor. Äldre mobiltelefoner använder Samsung Experience UI, medan nyare enheter med Android Pie nyttjar Samsung One UI. Samsungs nya mobiltelefoner är vackra. Gränssnittet är minimalistiskt, intuitivt och uppgiftsfokuserat. Du spenderar mindre tid på att leta efter appar och funktioner och mer tid på att göra vad du vill med din mobiltelefon. Designmässigt har Samsung ett temabibliotek. Du kan skapa teman för att ge din enhet ett unikt utseende. 

Välj en iPhone för regelbundna iOS-uppdateringar 

När de senaste iOS-uppdateringarna släpps är de tillgängliga för alla kompatibla enheter samtidigt. Det tar några månader för majoriteten av iOS-användare att uppdatera till den senaste systemversionen. De flesta Samsung-enheter får den senaste Android-systemversionen först när den släpps. 

Välj Samsung-mobiler för utbyggbara lagringsalternativ 

Samsung-enheter har ett väldigt generöst lagringsutrymme på upp till 256 GB eller 512 GB. Hos oss på iXpress får du hjälp med att anpassa telefon och hitta rätt lagringsstorlek efter din vardag och dina behov.  

Välj en iPhone för ett större utbud av appar 

Appar släpper och uppdateras vanligtvis på iPhones före andra enheter eftersom utvecklare tycker att det är lättare att skapa på iOS. Många utvecklare väntar tills appar blir populära på iOS innan de försöker bygga en Android-version. Om du vill se till att du har tillgång till de senaste apparna kan iPhone vara det bättre valet för dig. 

Välj Samsung-mobiler för bättre skärmar 

Samsung-enheter har en av de bästa skärmarna på marknaden. Samsung OLED-skärmarna är kända för rik färg och detaljer och garanteras på alla Galaxy S- och Galaxy Note-modeller. OLED-skärmar är bra för att titta på videor och visa bilder.  

Välj en iPhone för snabbare prestanda 

Många tycker om hur iPhones verkar gå snabbt och smidigt, med få fall av frysning eller krasch. 

Högpresterande funktioner, som att spela, titta på videor eller ha flera appar öppna samtidigt verkar inte sakta ner en iPhone. Vissa iPhone-navigering och gester kan vara utmanande för dem som inte känner till iOS, men dessa gester är lätta att lära sig. 

Välj Samsung-telefoner för bättre batteritid 

Trots fumlar från det förflutna tenderar Samsung-enheter att ha anständig batteritid på grund av de stora batterierna. Galaxy S- och Galaxy Note-smartphones stöder också snabbladdning, så om ditt batteri sjunker till en lägre procentandel än du är bekväm med tar det bara några minuter att få tillbaka det mesta av batteriet. 

Så, vilken telefon är bäst? 

Både Apple- och Samsung-telefoner är fantastiska, och var och en har fördelar och nackdelar. Hos oss på iXpress får du hjälp av kunnig personal för att hitta den variant av begagnad telefon som passar dig bäst. En iPhone kan vara perfekt för de som vill ha en enkel användarupplevelse. En Samsung-mobil kan vara bättre för kraftanvändare som gillar mer kontroll och variation. Sammantaget kommer valet av en ny smartphone ofta ner till livsstil och personliga preferenser. Oavsett val kan du vara trygg i att du köper en begagnad mobil av hög kvalité hos iXpress.  

 

iOS vs. Android 

Stora delar av smartphone-kartan domineras av iPhone och Android. Hur ska du som konsument tänka för att välja den enhet som passar dig bäst?  

Den senaste versionen av operativsystemen - iOS 15 och Android 12 - är båda utmärkta, men på lite olika sätt. Många av deras funktioner överlappar varandra, men designmässigt ser de ganska olika ut, bortsett från den grundläggande pekskärmsfokuserade layouten. Oavsett om du köper en restaurerad iOS- eller Android-telefon från iXpress kommer deras operativsystemen att lämna dig nöjd. 

Vi tittar närmare på de respektive operativsystemens styrkor – och ser vilket som passar dina ändamål bäst.  

Varför välja Apple? 

Du använder redan Apples produkter 

Apple sitter på en bred repertoar och har modifierat sitt utbud av produkter att vara sammankopplade. Exempelvis: Den som har en Mac-dator behöver ha en Appleprodukt specifikt för att dessa ska vara kompatibla. Därför är det smart att vända sig till iXpress och köpa en begagnad iPhone, för att nyttja denna tillsammans med din Mac-dator. Apple är skickliga på att skapa en filosofi av att deras produkter är de primära.  

Kombinera Apples-enheter – och spara tid 

Apple har utformat en mängd kontinuitetsfunktioner som låter dig överföra arbete och data från en av dess enheter till en annan, och dessa funktioner kan verkligen spara tid. Endast en handfull Android-telefontillverkare har hårdvaruekosystem som närmar sig Apples, och även för vissa som kommer nära, som Samsung, får du inte det möjliga integrationsdjupet som finns mellan iPhone och andra Apple-byggda enheter. 

Förbättrade sekretesskontroller med appspårningsaviseringar 

En av de största senaste iOS-utgåvorna introducerade appspårningsaviseringar, så att du kan välja bort appar som spårar dig över din telefon. Detta var en stor vinst för integritetsförespråkare och ett stort slag mot många tredjepartsföretag, som Facebook. Detta är ett privilegium som den som köper en begagnad iPhone eller annan Apple-enhet kommer erfara. 

Varför välja Android? 

Android-telefoner i alla prisklasser 

De allra flesta av världens smartphones stödjer Android, och eftersom så många företag står bakom Android-telefoner är de tillgängliga i alla prisklasser. Hos iXpress är vi inte annorlunda. Här hittar du begagnade Android-telefoner till förmånliga priser – oavsett plånbok. Historiskt sett har iPhones enheter varit dyrare, men hos iXpress hittar du Android-och iPhone-mobiltelefoner till billiga priser.  

Android-mobiler är anpassningsbara 

Även om både iOS och Android har utvecklats genom åren har Android alltid haft rykte om sig att vara plattformen för användare som gillar att "twista" och anpassa sina enheter. Det börjar med startskärmsstartaren, som erbjuder dynamiska widgets och möjligheten att placera appar var som helst på en sida eller i en mapp utom synhåll - något som iPhone nyligen har kommit ikapp med på senare tid. Den som köper en begagnad Android hos iXpress kan bli sin egen lyckas smed med appar och spel.  

Innovativa funktioner landar vanligtvis på Android-telefoner först 

Visst, Apples enheter är väldigt innehållsrika. Det är dock bara ett företag, med en filosofi. Som ett resultat av denna företagscentrering kan iOS vara långsamt - eller åtminstone långsammare än Android-communityn. Med så många företag som bygger Android-telefoner är det ingen överraskning att Android-partners tenderar att slå Apple med innovationer till marknaden inom mobilutrymmet. 

Så, iPhone eller Android – vilka mobiler ska du välja?  

Båda plattformarna har för- och nackdelar, och som med många köpbeslut beror ditt val på vad du värdesätter högst. 

Kort sagt kan man säga att äga en begagnad iPhone är en enklare och bekvämare upplevelse. Det finns mindre att tänka på, och eftersom iPhone representerar det enskilt mest populära smarttelefonmärket finns det ett överflöd av stöd vart du än går - oavsett om du behöver byta ut batteriet eller om du bara försöker köpa ett nytt fodral. Hos oss på iXpress kan du känna dig trygg i att finna alla tillbehör du kan tänkas söka.  

Android-enhetsägande är lite mer begränsade i dessa avseenden. Ändå är det samtidigt mer frigörande, eftersom det erbjuder fler valmöjligheter - val av hur mycket du vill spendera, val av hårdvaru- och programvarufunktioner och val av hur du organiserar och anpassar din upplevelse. Om du är extremt noga med den teknik du använder kanske du tycker att Android är mer passande, även om du sannolikt också kommer att underkänna den relativa bristen på högkvalitativa appar och tillbehör.  

 

iXpress hjälper dig välja mobiler 

Om du fortsatt är tveksam till vilken telefon som passar dig bäst – tveka inte att kontakta oss på iXpress för rådgivning. Vi är experter på restaurerade smarta mobiltelefoner från Apple och Android, och har hjälpt massor av kunder att hitta den perfekta begagnade mobiltelefonen för deras ändamål.  

Experter på begagnade mobiltelefoner 

iXpress är en av Sveriges största återförsäljare av billiga begagnade iPhones och Samsung-modeller. Genom att köpa begagnade telefoner, testa dem noggrant och sedan sälja dem vidare till återförsäljare gör vi vår del i att se till att ingen telefon slösas bort och varje enhet används till sin fulla potential. iXpress möjliggör för fler – oavsett plånbok – att köpa en kraftfull och avancerad mobil. Vi har telefoner även i vår butik i Malmö, där du kan se och känna innan du handlar. Välkommen! 

Stäng