Facebook Pixel

Mobilreservdelar

Mobilreservdelar

Hos iXpress hittar du mobilreservdelar till ledande tillverkare som Apple och Samsung så att du kan laga din mobiltelefon på egen hand och slipper dyra reparationskostnader.

I vårt utbud har vi reservdelar som batterier, flexkablar, displayglas och skärmar.

Du är alltid välkommen att lontakta oss om du har frågor!


Vi är iXpress

iXpress är experter på begagnade mobiltelefoner. I vårt utbud hittar du mobiltelefoner från välkända tillverkare som iPhone och Samsung. Alla telefoner testas noggrant, repareras och nollställs till fabriksinställningar. Efter kontroller får varje telefon en gradering och prissätts därefter innan de läggs ut till försäljning.

Vilka är skillnaderna mellan A, B och C-grade förhållanden?

Vi använder termerna A, B och C för att beskriva det kosmetiska skicket för de enheter vi säljer. Oavsett kosmetiskt skick är alla iXpress-certifierade enheter garanterat 100 % perfekt funktionella.

A

Det bästa skicket iXpress har att erbjuda. Skärmen och enheten på enheten är i utmärkt skick.

B

Skärmarna på dessa enheter är i mycket gott skick. Det finns lätta repor eller hack som inte påverkar telefonens funktionalitet.

C

Skärmarna på dessa enheter är i gott skick. Det finns en del slitage som inte påverkar telefonens funktion. Dessa enheter har prissatts till det lägsta priset för att hjälpa dig att spara pengar på en telefon som fungerar bra.

Bästsäljare

Stäng