Facebook Pixel

Headset

Headset hos PCxpress – Bra ljud till bra priser!

Att köpa headset till sin smartphone kan kännas komplicerat ibland och det är svårt att veta hur de olika typerna skiljer sig. Valet av headset är väldigt individuellt, vare sig det handlar om in-ear hörlurar eller större hörlurar som täcker öronen, så finns det både för och nackdelar. PCxpress har samlat det allra bästa inom headsets för att du ska hitta modellen som passar just dina behov! Kontakta oss här vid frågor/funderingar.

Handla In-ear hörlurar online

Om du letar efter unika In-ear hörlurar av hög kvalité kommer du definitivt att hitta mycket att välja mellan i de produkter som ingår i PCxpress sortiment. Denna typ av hörlurar är också den minsta. In-ear hörlurar kallas ibland öronproppar och hörlurarna som följde med din telefon eller mp3-spelare kommer sannolikt att falla i denna kategori. Det finns många anledningar att köpa in-ear hörlurar över andra typer av hörlurar, men deras största fördel är att de är så lätta och tar så lite plats! Här är vissa av våra mest populära in-ear hörlurar:

On-ear hörlurar

En annan populär variant av hörlurar kallas ”on-ear” och täcker till skillnad från in-ear modellerna örat. On-ear hörlurar omringar inte hela örat som gaming headsets och är därmed också i regel lättare. För dig som letar efter hörlurar med bra ljud och starkare bas är detta ett perfekt alternativ! De flesta av våra on-ear headsets är bluetooth hörlurar som gör det enkelt att använda vare sig man är hemma eller ute på språng! Här kan du hitta lite inspiration som gör valet av on-ear headsets enklare:

Läs mer Stäng
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

per sida