Facebook Pixel

Begagnad Apple Watch

Letar du efter en ny Apple Watch, men vill inte betala en förmögenhet? Då har du kommit rätt. iXpress erbjuder ett urval av certifierade begagnade Apple Watch-enheter till rabatterade priser - med många modeller att välja mellan. I vårt sortiment hittar du begagnade Apple Watch-modeller av högsta kvalitet, allt från Apple Watch serie 2 till Apple Watch serie 5. Alla begagnade Apple Watch är noggrant testade för att ge dig den bästa upplevelsen. När du köper en begagnad Apple Watch från iXpress kan du känna dig ännu säkrare i ditt köp med vetskap om att den levereras med garanti. Hitta din begagnade Apple Watch till det bästa priset på iXpress.se! Vem sa att det var dyrt att ha kul?

Stäng

Begagnad Apple Watch sparar på miljön

Med en begagnad Apple Watch får du samma funktioner, egenskaper och kvalitet som du får i en ny Apple Watch. Vill du ta kampen för miljön? Du sparar inte bara pengar när du köper begagnade smartklockor, du gör även bra miljöval. Idag går allt för mycket välfungerande elektronik förlorad och iXpress finns för att erbjuda dig möjligheten till att hjälpa miljön. Kika på vårt breda sortiment av begagnade och billiga Apple Watch. Gör rätt val - köp din begagnade Apple Watch hos oss på iXpress till marknadens bästa pris!

Vilken begagnad Apple Watch passar dig?

Apple Watch 2

Apple Watch 2, med 2:a generationens Retina-skärm, får du en sofistikerad sportklocka som mäter din fysiska aktivitet under dagen, fastän den är begagnad. Du får även en dygnet-runt-assistent som hjälper dig med vardagens alla måsten. Håll kontakt med familjen och vännerna, tillgång till alla viktiga appar och information. Den begagnade Apple Watch 2 ger dig mer än exakt tid på dygnet. Med begagnad Apple Watch får du en klocka som drivs av Apple iOS och har en batteritid på 18 timmar vid full laddning.

Apple Watch 3

Apple Watch 3 är mångsidig klocka som kommer göra vardagen mer nöjsam. Den begagnade Apple Watch 3 är speciellt populär när det gäller träning. Apple Watch 3 håller koll på dina dagliga aktiviteter, räknar steg och kalorier och har en integrerad handledspulsmätning för analys av dina träningspass. I smartklockan hittar du allt ifrån Siri och Spotify och för en mer sömnlös användarupplevelse kan du använda den begagnade Apple Watch 3 för att skicka meddelande och svara på dina samtal. Apple Watch 3 finns i två storlekar - 42 mm eller 38 mm – och finns i flertalet läckra färger.

Apple Watch 4

När Apple Watch 4 kom till marknaden kom även den största skärmen hittills på en Apple Watch, hela 40 mm och 44 mm i storlek. Utöver en ny uppdaterad design, ger den begagnade Apple Watch dig notiser om låg och hög puls. En begagnad Apple Watch 4 ger dig full koll på din träning och aktiviteter och gör klockan till den ultimata träningspartnern.

Apple Watch 5

Apple Watch 5 finns i två storlekar; 40 respektive 44 mm. Flera avancerade tekniker samspelar för att erbjuda nya funktioner på den begag nade Apple Watchen. Bland annat branschens enda LTPO-skärm (Low-Temperature Poly-silicon and Oxide). Dessutom ultralåg strömförbrukning vilket ger en batteritid på 18 timmar. Med kraften i watchOS 6 i kombination med Cykelkoll, appen Buller och aktivitetstrender, kan du ta kontroll över sin hälsa och träning. Men en begagnad Apple Watch 5 får du ny teknik till ett billigt pris. 

Stäng