Facebook Pixel

Apple Watch

Begagnad Apple Watch  

Letar du efter en ny Apple Watch, men vill inte betala en förmögenhet? Då har du kommit rätt. iXpress erbjuder ett urval av certifierade begagnade Apple Watch-enheter till rabatterade priser - med många modeller att välja mellan.  

I vårt sortiment hittar du Apple Watch-modeller av högsta kvalitet, allt från Apple Watch serie 2 till Apple Watch serie 5, alla är noggrant testade för att ge dig den bästa upplevelsen. En klocka från Apple är så mycket mer än bara en klocka. Med banbrytande teknik får du liknande funktioner som du har i din iPhone. Du har nu en vägvisare runt handleden med appen Kartor får du ett lätt tryck när det är dags att svänga. Utöver det har du möjlighet att skicka meddelande, svara på samtal och mycket mer.  

Är du även ägare av en MacBook, låser du enkelt upp din Mac bara genom att ha klockan på dig. Som du märker har Apple tänkt på allt när de tagit fram Apple Watch. Klockan ger dig en sömnlös upplevelse mellan alla dina Apple produkter och kommer förändra din vardagsupplevelse.  

Apple Watch är mycket mer än en klocka, denna kraftfulla utrustning är en flaggskeppsprodukt från Apple - med stöd av deras mångåriga expertis. Och när du köper en Apple Watch från iXpress kan du känna dig ännu säkrare i ditt köp med vetskap om att den levereras med garanti. Hitta din begagnade Apple Watch till det bästa priset på iXpress.se - vem sa att det var dyrt att ha kul?  

  

En begagnad Apple Watch i nyskick  

Oavsett om du vill köpa en Apple Watch Series 4, 3, watchOS 5.1.1 eller till och med Sport-modellen, kan iXpress hjälpa dig att få det bästa priset. Alla våra billiga Apple Watch-enheter testas noggrant av experter och genomgår flera dussin tester innan de säljs i nästan helt nytt skick. Så du kan få en praktiskt taget helt ny enhet, med en rabatt upp till 60%! Priset för att köpa en Apple Watch har aldrig varit så attraktivt. 

Köp en Apple Watch från iXpress för fullständig försäkran om att du får en produkt i utmärkt fungerande skick, till bästa pris. Med vårt breda utbud kan du få den bästa tekniken till det bästa priser. Välkommen till iXpress idag och utforska vårt breda sortiment av fantastiska Apple Watch-enheter.  

   

Vilken Apple Watch passar dig?  

Apple Watch 2 

Apple Watch 2, med 2:a generationens Retina-skärm, får du en sofistikerad sportklocka som mäter din fysiska aktivitet under dagen. Utöver det får du en dygnet-runt-assistent som hjälper dig med vardagens alla måsten. Håll kontakt med familjen och vännerna, tillgång till alla viktiga appar och information. Klockan ger dig mer än exakt tid på dygnet, med Apple Watch får du en klocka som drivs av Apple iOS och har en batteritid på 18 timmar vid full laddning.  

 

Apple Watch 3  

Apple Watch 3 är en smartklocka som har samma klassiska design som dess föregångare och är känd för sina mångsidiga funktioner. Klockan är speciellt populär när det gäller träning och erbjuder mer än många kanske tänker. Apple Watch 3 håller koll på dina dagliga aktiviteter, räknar steg och kalorier, har en integrerad handledspulsmätning för analys av dina träningspass. Och likt din iPhone finns Apple Pay funktionen som gör det möjligt att betala via klockan när du handlar i butik.  

Apple Watch 3 är mångsidig klocka som kommer göra vardagen mer nöjsam. I smartklockan hittar allt ifrån Siri och Spotify och för en mer sömnlös användarupplevelse kan du använda Apple Watch 3 för att skicka meddelande och svara på dina samtal. Apple Watch 3 finns i två storlekar - 42 mm eller 38 mm – och finns i flertalet läckra färger. Utforska vårt sortiment och hitta din favorit!  

 

Apple Watch 4  

När Apple Watch 4 kom till marknaden kom även den största skärmen hittills på en Apple Watch. Klockan finns i 40 mm eller 44 mm, mer än 30 procent större skärm. Skärmens rundande kanter följer boettens kant exakt vilket ger en trevligare och mer enhetligt utseende. Det innebär en större Touch-yta så att bilder och ikoner kan visas längre ut mot kanterna. Utöver en ny uppdaterad design, ger Apple Watch dig notiser om låg och hög puls. Klockan ger dig full koll på din träning och aktiviteter och gör klockan till den ultimata träningspartnern.  

Tillsammans med ett nykomponerat S4-chipp, snabbare prestanda och får du en fulländad uppkopplad smartklocka som klarar av samtal, skicka meddelande och mycket mer - även fast du inte har mobilen med dig. Med Apple Watch 4 håller du dig enkelt uppdaterad om de personer och den information som är viktigast för dig. Även när du inte har telefonen med dig. 

 

Apple Watch 5 

Som det brukar vara ger Apple alltid oss marknadens snyggaste produkter. Apple Watch 5 är inget undantag. En genomarbetad design som går hand i hand med funktionerna. Klockan finns i två storlekar 40 respektive 44 millimeter.  Apple Watch Series 5 har en ny innovativ skärm som konstant visar tiden och annan viktig information. Varje urtavla har omsorgsfullt optimerats för den nya skärmen för att spara batteri. Skärmens ljusstyrka sänks på ett smart sätt när handleden hålls nere och får full ljusstyrka igen när man höjer armen eller trycker. 

Flera avancerade tekniker samspelar för att erbjuda den här nya funktionen, bland annat branschens enda LTPO-skärm (Low-Temperature Poly-silicon and Oxide), en drivrutin med ultralåg strömförbrukning, en integrerad krets med effektiv strömhantering och en ny ljussensor. Med den här kombinationen av innovativ hårdvara och fantastisk mjukvarudesign har Apple Watch Series 5 en batteritid på 18 timmar som räcker hela dagen.2 

Med kraften i watchOS 6 i kombination med nya funktioner, bland annat Cykelkoll, appen Buller och aktivitetstrender, kan du ta kontroll över sin hälsa och träning. 

 

Varför ska du köpa en begagnad Apple Watch?  

Utöver det självklara: priset. Får du samma funktioner, egenskaper och kvalitet som du får i en ny Apple Watch. Och är du som oss och värnar om miljön är en begagnad Apple Watch det optimala köpet för dig. Vi har under lång tid arbetat med Apple produkter och erbjuder därför bara de bästa Apple Watch-enheterna. Vill du vara en av oss som tar kampen för miljön? Välkommen in!  

Du sparar inte bara pengar när du köper begagnade smartklockor, du gör även bra miljöval. Idag går allt för mycket välfungerande elektronik förlorad och iXpress finns för att erbjuda dig möjligheten till att hjälpa miljön. Kika på vårt breda sortiment av begagnade och billiga Apple Watch. Gör rätt val - köp din begagnade Apple Watch hos oss på iXpress till marknadens bästa pris!    

 

iXpress hjälper dig med din beställning av begagnad Apple Watch    

Vi finns tillgängliga på telefon mellan 11-17 på vardagar och 11-14 på lördagar, vill du hellre besöka oss finner du oss på Föreningsgatan 70 i Malmö. Dina behov och åsikter är betydelsefulla, därför anstränger vi oss för att alltid finnas där för dig så snabbt vi kan. Välkommen till iXpress - din bästa kompis gällande service och Apple produkter.   

Läs mer Stäng