Facebook Pixel

Apple Watch

Begagnad Apple Watch 

Hitta begagnade Apple Watch till de bäst pris på iXpress.se 

Vill du köpa en Apple Watch utan att spendera för mycket? iXpress erbjuder ett urval av certifierade begagnade Apple Watch-eneter till rabatterade priser - med många modeller att välja mellan. Hitta din produkt till det bästa priset, eftersom alla iXpress produkter är rabatterade från det ursprungliga priset. Vem sa att det var dyrt att ha kul? 

  

En begagnad Apple Watch i nyskick 

Oavsett om du vill köpa en Apple Watch Series 4, 3, watchOS 5.1.1 eller till och med Sport-modellen, kan iXpress hjälpa dig att få det bästa priset. Alla våra billiga Apple Watch-enheter testas noggrant av experter och genomgår flera dussin tester innan de säljs i nästan helt nytt skick. Så du kan få en praktiskt taget helt ny enhet, med en rabatt på så mycket som 60%! Priset för att köpa en Apple Watch har aldrig varit så attraktivt. 

  

Apple Watch: en banbrytande teknik 

Apple Watch är en uttalad teknik. Mycket mer än en klocka, denna kraftfulla utrustning är en flaggskeppsprodukt från Apple - med stöd av deras mångåriga expertis. Och när du köper en Apple Watch från iXpress kan du känna dig ännu säkrare i ditt köp med vetskap om att den levereras med garanti. Så du kan köpa med fullständigt förtroende. 

  

Hur man köper en begagnad Apple Watch 

Börja med: 

  • Välja din föredragna modell bland de olika Apple Watch-produkterna (Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 3, etc) 
  • Välj sedan enhetens färg och skick 

Köp en Apple Watch från iXpress för fullständig försäkran om att du får en produkt i utmärkt fungerande skick, till bästa pris. Med ett brett utbud av enheter kan du unna dig den bästa tekniken för mindre. 

  

Vad är en begagnad Apple Watch? 

En begagnad Apple Watch är en som har haft en tidigare ägare - den har släppts ut på marknaden efter noggrann certifierad testning samt renoveringsprocess.  

De flesta människor är positivt överraskade av kvaliteten på en begagnad Apple-klocka. Begagnade apple-klockor är i utmärkt fungerande skick och erbjuder utmärkt service till köparen i flera år. 

  

Varför ska du köpa en begagnad Apple Watch? 

Till exempel kostar en ny Apple Watch Series 4 ca 4000 kr i Apple Store. Samma modell kostar endast 2500 kr begagnad (38% rabatt). Detta ger dig en uppfattning om hur prisvärd en begagnad Apple-klocka kan vara hos rätt återförsäljare. 

 
Läs mer Stäng