Facebook Pixel

iPad

Begagnade iPads

Om du letar efter en prisvärd begagnad iPad har du kommit till rätt ställe. iXpress har ett brett utbud av begagnade iPads med hög kvalitet som du kan beställa online direkt.

Stäng

Vad gör en iPad annorlunda?

Sedan den första serien kom ut 2010 har Apple förbättrats med varje modell. IPad är en elegant, bärbar enhet som du kan använda för arbete, nöje eller båda samtidigt.

IPad har många av samma funktioner som en iPhone och en Mac, inklusive iOS-operativsystemet. Du kan strömma videor, komma åt App Store och till och med skicka iMessages. Du kan också ansluta externa enheter som tangentbord och mus eller använda en Apple Pencil för att ta digitala handskrivna anteckningar.

Apple iPad är idealisk för när du behöver arbeta när du är på språng. De kraftfulla processorerna och den långa batteritiden gör att du enkelt kan spela dina favoritspel eller spela in anteckningar i en föreläsning. Hitta den perfekta serien, färgen, storleken och lagringskapaciteten för att uppfylla dina behov när du handlar online med iXpress.

Köp en begagnad iPad

Med lanseringen av den första generationen iPads satte Steve Jobs en revolution i rörelse. Återigen har denna visionära man helt förändrat våra vanor med sina Apple-produkter. En sann miniatyrdator, iPad gör det möjligt att arbeta på dokument samt surfa på webben, läsa tidningar och kolla e-post. Det är en mycket intuitiv enhet. Men, som många Apple-produkter, kan de vara mycket dyra att köpa. Det är där en begagnad iPad kan hjälpa till. På iXpress har varje begagnad iPad vi säljer kontrollerats noggrant och levereras funktionsgaranti – så att du kan surfa i lugn och ro!

Fördelarna med en begagnad enhet

Begagnade enheter har mer att erbjuda än du kanske tror. Även om en ny gadget verkar frestande kan du få många fördelar med att välja en begagnad iPad framför en helt ny.

När du köper en begagnad iPad kan du:

  • Testa enhetens funktioner.
  • Spara pengar på totala kostnader, inklusive abonnemang.
  • Gör ett köp utan att binda dig till företaget.
  • Du kan få en förägd iPad av hög kvalitet från iXpress. Rädda dig själv från att söka efter en pålitlig leverantör och välj oss.

Den begagnade iPaden: En platta med många möjligheter

Oavsett om du reser eller är hemma, i ditt yrkesliv eller privatliv, är iPad en mångsidig platta som kan anpassa sig till alla dina behov. Det kan dock vara svårt att hitta en billig iPad. Den goda nyheten är att, tack vare oslagbara erbjudanden hos oss på iXpress, finns det äntligen prisvärda iPads! iPad har genomgått många förändringar sedan den första generationen modeller släpptes. Det kan vara något lättare att hitta en billig iPad i de äldre modellerna, men att uppleva de senaste innovationerna från Apple kommer att kosta lite extra.

Begagnade iPads - ett bra val för samvetet och miljön

Utöver det självklara: priset. Får du samma funktioner, egenskaper och kvalitet som du får i en ny iPad Pro. Och är du som oss och värnar om miljön är en begagnad iPad det optimala köpet för dig. Vi har under lång tid arbetat med Apple produkter och erbjuder därför bara de bästa iPad Pro. Vill du vara en av oss som tar kampen för miljön. Du sparar inte bara pengar när du köper begagnade surfplattor, du gör även bra miljöval. Idag går allt för mycket välfungerande elektronik förlorad och iXpress finns för att erbjuda dig möjligheten till att hjälpa miljön. Kika på vårt breda sortiment av begagnade och billiga iPad. Gör rätt val - köp din begagnade iPad hos oss på iXpress till marknadens bästa pris!

Hitta begagnade iPads till salu från iXpress

iXpress har köpt och sålt hundratusentals enheter över hela landet. Varje enhet genomgår en 30-punktsinspektion innan vi anser att den är iXpress Certified. Om du vill returnera din enhet har vi en 14-dagars returpolicy som du kan dra nytta av vid varje köp.

Våra tjänster är:

Säker: Vi håller dina personuppgifter säkra. Du kan känna dig trygg i varje köp med vår webbplats.
Ärligt: Vi är öppna med våra priser och andra processer. Vi svarar gärna på dina frågor.
Enkelt: Istället för att jaga en säljare kan du enkelt bläddra i vårt lager och få en iPad skickad direkt till din dörr.
Grön: Våra enheter är alla renoverade, så du ger en iPad ett andra liv när du handlar hos oss. Tillsammans kan vi minska mängden e-avfall i vår värld.

Vad väntar du på? Bläddra i vårt online-lager och hitta en begagnad iPad från iXpress idag!

Vilka iPad-modeller finns det?

Begagnad iPad Gen

iPad Gen är en av de populäraste iPad-modellerna och är bättre än någonsin, stöd för Smart Keyboard och Apple Pencil samt utrustad med flertalet andra IOS-funktioner kommer du aldrig ha en tråkig stund. Skapa, lär dig saker, jobba och spela spel som aldrig förr på den uppslukande 10,2-tums Retina-skärmen, med över en miljon appar i AppStore, även Apple Arcade spel. Kamera på fram- och baksidan. Snabb uppkoppling via WiFi, batteri som räcker hela dagen och Touch ID får du en helt ny värld att upptäcka.

Begagnad iPad Air

Tunnare och kraftfullare än iPad, iPad Air kommer med en 9,7-tums skärm - vilket gör den till den perfekta begagnade iPad för personer på resande fot, som vill arbeta var de än är. Varje generation har utrustats med det senaste toppmoderna chipet för att garantera god prestanda. iPad Air 3 drivs av det berömda A12 Bionic chip som också finns i iPhone X och XS Max enheterna.

Begagnad iPad Pro

Stjärnan i laget av iPads är också den dyraste, naturligtvis. Lyckligtvis kan du hitta iPad Pro i iXpress begagnade iPad-katalog. Liquid Retina-skärmen finns i två storlekar: 11 eller 12,9 tum. Utrustad med Face ID-teknik, låser den upp plattan både stående och liggande. Tack vare A12X Bionic chipet, visar den enastående grafikprestanda som kommer att tillfredsställa att från fotografer till passionerade gamers.

Begagnad iPad Mini

För dem som känner att dimensionerna av en klassisk certifierad iPad är lite för stor, finns det iPad Mini som ett alternativ. Med en skärm på 7,9 tum kan du använda den diskret till alla dina projekt, oavsett om du kopplar av till en film eller arbetar. Med en vikt på mindre än 500 g är den begagnad iPad Mini en lätt surfplatta som du enkelt kan transportera i din hand.

Stäng