Facebook Pixel

Mobilfodral

 

Billiga mobilfodral 

Ett mobilfodral är en del av dig, en modeaccessoar medans huvudsyftet är att skydda din mobiltelefon. Och det är högtid att ge dig en ny look och samtidigt skydda din mobiltelefon. Vi har ett stort utbud av billiga och funktionella mobilfodral. Ett fodral är framförallt till för att skydda din mobiltelefon från olika skador som till exempel tapp- och klämskador. Fodralet kommer även att skydda din mobiltelefon från damm. Oavsett om du letar efter ett mobilfodral till din iPhone eller Samsung har vi det du söker till marknadens bästa pris. 

Plånboksfodral — två funktioner i ett mobilfodral 

Huvudsyftet med ett mobilfodral är att skydda din mobiltelefon. Men varför inte använda fodralets potential till att kapa antalet prylar du plockar med dig när du lämnar hemmet. Vi pratar såklart om en plånbok i detta fall.  

Vårt stora utbud är fyllt med en massa trendiga och skyddande plånboksfodral. Oavsett om du behöver ett, två eller tre fack i din plånbok har vi det fodral du letar efter. Plånboksfodralen finns i både snygga slitstarka läderfodral men även fodral med snygga tryck för den som vill att plånboksfodralet ska spegla sin personlighet. 

Multifunktionella mobilfodral 

Utöver plånboksfunktionen i fodralen har vi även en del fodral som även har ett litet fönster, så att du slipper öppna upp mobiltelefonen för att se vem som skickar meddelande eller ringer till dig. En gemensam nämnare alla våra mobilfodral har en ståfunktionen. En ståfunktion innebär att du kan ställa din mobiltelefon i ett fast horisontellt läge. Då kan du njuta av streamade filmer eller kolla på dina Youtube profiler, utan att hålla i din mobiltelefon. 

Precis som för våra mobilskal kommer du fortsatt ha full tillgång till alla uttag som finns på din mobiltelefon. Välkommen att hitta det mobilfodral eller plånboksfodral som passar dig och skyddar din mobil! 

 
Läs mer Stäng
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 102

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 102

Sida
per sida