Facebook Pixel

Fodral

Mobilfodral

Det kan vara klumpigt och mindre smidigt att bära med sig både plånbok och mobiltelefon. Speciellt om man inte har någon väska med sig utan behöver stoppa ned båda attiraljerna i sina fickor. Då kommer plånboksfodralet väl till pass. Genom att kombinera mobilfodralet med en plånbok så får man alltså två funktioner i en.

Plånboksfodral med fönster

I vårt utbud av plånboksfodral har vi fodral med fönster, det vill säga att när du har fodralet stängt så kan du fortfarande se en del av displayen och behöver således inte öppna fodralet så fort du får en notifikation. Det har kan vara mycket smidigt om man är en person som ofta slänger ett öga på mobilen för att se vad som händer, eller om det ringer när man sitter på ett möte och man vill se om det är viktigt eller ej.

Plånboksfodral med ståfunktion

Många av våra plånboksfodral kan ställas i upprätt läge så att man får funktionen av ett ställ. En mycket smidig funktion om man ofta sitter på tåg eller vid andra bord där man vill kunna ställa mobilen på långsidan för att kunna se film, etc.

Plånboksfodral med plats för sedlar och kort

Vill man ha så mycket funktionalitet som möjligt i sitt fodral så kan man med fördel välja ett plånboksfodral med plats för kontokort och sedlar. Då kan hela livet rymmas i en enda accessoar och det blir betydligt enklare att resa lätt.

Läs mer Stäng
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 33

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 33

Sida
per sida