Facebook Pixel

Mobiltillbehör

Mobiltillbehör

Letar du efter tillbehör till din mobil av hög kvalité och till bra pris? Då har du kommit rätt! Vi på ixpress.se har allt från powerbanks och laddare till mobilskal och hörlurar. BLäddra igenom vårt sortiment och använd sökfunktionen om det är någonting speciellt du letar efter.

 

Fodral, skal och skärmskydd

Vi erbjuder många olika typer av fodral som är speciellt framtagna för alla de vanligaste mobiltelefonerna. Vi har fodral för iPhone och Samsung, med flera. Fodralen kan vara enkla och minimalistiska eller mer funktionella med plats för kontokort och pengar. Vill man istället enbart skydda sin telefon så är det skal som gäller. Här finns det många olika färger och motiv. Det finns någonting för alla helt enkelt. Att skärmarna på våra smartphones går sönder hör inte till ovanligheterna. Se till att skydda din skärm för att slippa onödiga reparationskostnader! Vi erbjuder de flesta typer av skärmskydd, vilket alltså är en tunn film eller ett glas som läggs på orginalskärmen. Då tar den smällen om du skulle tappa din mobil på marken.

 

Powerbanks, laddare och kablar

Att ha rätt laddare är viktigt för att livet ska bli harmoniskt. Det kan låta överdrivet men en långsam laddare kan ställa till med problem. Se till att köpa bra laddare som laddar din iPhone, Samsung eller Android snabbt och effektivt. Lämna aldrig hemmet utan en fulladdad powerbank. Vi erbjuder riktiga powerbanks med hög kvalitét så att du alltid har en reserv med dig när du är ute på stan. Behöver du andra kablar eller tillbehör till din mobil så har vi mycket, mycket mer.

 

Ljud- och bildtillbehör till mobiler

Du hittar också ett utbud av selfiepinnar och andra tillbehör, som till exempel hörlurar hos oss. Vi har allt från klassiska in-ear-hörlurar till on-ear-hörlurar och headsets. Beroende på vilken livsstil du har så finns det garanterat något för dig. 

Stäng