Facebook Pixel

Begagnad Apple Watch 4

Den nya Apple Watch Series 4 kommer göra ditt liv enklare. Oavsett om du älskar att träna eller inte är Apple Watch den enda smartklocka du behöver. Våra renoverade produkter är som nya men billigare. Alla våra begagnade Apple Watch 4 testas noggrant av experter och genomgår flera dussin tester innan de säljs i nästan helt nytt skick. Med en rabatt upp till 60% har det aldrig varit mer attraktivt att köpa en smartklocka från Apple.

Stäng
Filter
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-12 av 60

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy
Filter
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-12 av 60

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy

En begagnad Apple Watch 4 i nyskick

Köp en begagnad Apple Watch 4 från iXpress för fullständig försäkran om att du får en produkt i utmärkt fungerande skick, till bästa pris. Med vårt breda utbud kan du få den bästa tekniken till det bästa priset. Välkommen till iXpress idag och utforska vårt breda sortiment av fantastiska begagnade Apple Watch 4 smartklockor. Vi erbjuder begagnade Apple Watch Series 4 i två storlekar: 40 mm och 44 mm, i flertalet färger. Är du på jakt efter en stilren smartklocka i svart har vi Apple Watch Series 4 Svart 40mm, som kan passar både under finmiddagen och gymmet! För personer som gärna sticker ut från mängden har vi en Apple Watch Series 4 Guld 40mm med rosa armbandsfärg.

Varför ska du köpa en begagnad Apple Watch 4?

Utöver priset får du samma funktioner, egenskaper och kvalitet när du köper begagnat som du får i en ny Apple Watch 4. Är du som oss och värnar om miljön är en begagnad smartklocka det optimala köpet för dig. Vi har under lång tid arbetat med Apple produkter och erbjuder därför bara de bästa smartklockorna.

Revolutionerande design med Apple Watch 4

Apple Watch Series 4 är mer än en evolution – den innebär en helt ny utformning och ny konstruktion av Apple Watch. Högtalaren har 50 procent starkare ljud. Mikrofonen har flyttats för att ge mindre eko och bättre ljudkvalitet. Enheten har nya generationen S4-chip med en 64-bitars dubbelkärnig processor som är dubbelt så snabb. Baksidan på Apple Watch Series 4 är gjord i vacker keramik och safirglas, vilket gör att radiovågorna enkelt kan gå igenom fram- och baksidan för bättre mobilmottagning. Digital Crown, hemknappen på Apple Watch, har nu haptisk återkoppling (vibrationer) med en mer mekanisk och behaglig känsla genom ökande klickningar. Med Apple Watch Series 4 går det att mäta sitt EKG direkt på handleden med den nya EKG-appen. Den utnyttjar elektroderna som är inbyggda i Digital Crown och den nya elektriska hjärtsensorn i glaset på baksidan. En ny funktion som finns tillgängligt i Apple Watch 4 är Falldetektering, som använder en ny accelerometer och ett nytt gyroskop som mäter upp till 32 g-krafter för att med speciella algoritmer avgöra när ett hårt fall inträffar. Vill du också uppleva skillnaden på Apple Watch 4 men till ett billigt pris? Kika då in vårt utbud av begagnad Apple Watch 4 av högsta kvalitet!

Stäng