Facebook Pixel

Bärbara datorer

Begagnade laptops

Om du uppskattar värde och värnar om miljön bör du tänka på en begagnad laptop när du gör ditt nästa datorköp. Många pre-ägda bärbara datorer har samma väsentliga delar som deras modernaste motsvarigheter och fungerar lika bra.

Vi på iXpress ligger i framkant när det gäller begagnade laptops. Vi har samlat alla de bästa begagnade laptoppen på en och samma sida till dig. Spana in vårt breda utbud av pre-ägda bärbara datorer. Din plånbok och miljön kommer tacka dig! Välkommen in och finn din laptop idag.

Varför köpa en begagnad laptop?

Enkelt uttryckt, när du köper begagnade betalar du mindre. Till exempel kan en begagnad HP-laptop säljs för mycket mindre än den senaste versionen, men du får fortfarande en kvalitetsenhet. Om din budget är snäv eller din tonvikt kanske inte ligger på värde. Tänk begagnat om du inte är bekant med bärbara datorer och vill prova en, eller om du byter märke och inte är säker på om det nya varumärket är för dig. Begagnade artiklar är också vettiga om du behöver fler funktioner än din budget tillåter när du köper nya.

Den högupplösta skärmen eller kraftfullare processor som är utom räckhåll för en ny maskin kan vara möjlig att uppnå när du hittar en begagnad bärbar dator hos iXpress. De flesta programvaror är konstruerade för att vara bakåtkompatibla, vilket betyder att de senaste versionerna kommer att köras på äldre hårdvara. Beroende på åldern på den använda modellen fungerar din nuvarande programvara i allmänhet.

Spara pengar genom att köpa begagnat

Istället för att spendera en förmögenhet på en ny dator, lägg en bråkdel av pengarna på en begagnad laptop från oss på iXpress och använd resten till andra och roligare saker. Eller varför inte använda pengarna på att införskaffa en dator med bättre prestanda än vad du tänkt dig från början? Du får en kanon dator hos oss till priset av en medelbra helt ny dator. Insidan av en dator klarar sig väldigt bra över tiden och håller i många år. Det är komponenter såsom batteri, skärm, tangentbord och hårddisk som slits ut och kan behöva bytas. Alla dessa komponenter ser vi över, reparerar eller byter ut så att de datorer vi säljer är i vad som närmast kan beskrivas som nyskick.

Här kan du köpa en begagnad laptop med garanti

Letar du efter en begagnad laptop så har du kommit helt rätt, du kan beställa online eller komma in till vår butik i Malmö. iXpress är experter på begagnad elektronik och alla våra produkter testas noggrant av erfaren tekniker för att säkerställa skick och prestanda. Efter att de passerat våra tester går de vidare till återförsäljning. Självklart återställer vi alla datorer till fabriksinställningar och datorn kommer precis om en ny. Du ska bara sätta igång och ställa in med dina egna inställningar. Att köpa en begagnad laptop gör inte bara att du sparar pengar utan det bidrar till att vi värnar om vår planet. Tänk på det när du köper en ny dator. Våra begagnade bärbara datorer håller nästan samma nivå som en helt ny laptop. Det varken syns eller känns som en begagnad enhet.

Billig laptop

När man köper en begagnad laptop privat så blir osäkerheten i regel mycket stor. Man vet helt enkelt inte riktigt vad det är man köper. Framför sig har man en bärbar dator som ser nästintill ny ut. Men sedan visar det sig att batteriet är dåligt och prestandan låg. Genom att köpa en begagnad bärbar dator från oss på iXpress, så garderar du dig mot den här typen av otrevliga överraskningar. Alla våra datorer är grundligt testade och renoverade av oss. Vi är specialister på service och reparationer av datorer och jobbar med detta dagligen. Därför kan vi lämna garanti på våra datorer på 2 år, vilket du så klart inte får om du köper en dator på den privata andrahandsmarknaden.

Billig bärbar dator med ångerrätt och garanti

Hos oss har du alltid 14 dagars ångerrätt om du inte är nöjd med din laptop. Det innebär att du i lugn och ro kan testa din bärbara dator. Visste du förresten att du kan spara så mycket som upp till 70% genom att köpa en begagnad dator från oss? Det här är alltså en garanterat bra affär där du får pengar över att spendera på annat. Samtidigt sparar du på miljön!

Stäng