Facebook Pixel

Bärbara datorer

Begagnade laptops 

Om du uppskattar värde och värnar om miljön bör du tänka på en begagnad laptop när du gör ditt nästa datorköp. Många pre-ägda bärbara datorer har samma väsentliga delar som deras modernaste motsvarigheter och fungerar lika bra.  

Vi på iXpress ligger i framkant när det gäller begagnade laptops. Vi har samlat alla de bästa begagnade laptopsen på en och samma sida till dig. Spana in vårt breda utbud av pre-ägda bärbara datorer. Din plånbok och miljön kommer tacka dig! Välkommen in och finn din laptop idag.  

Varför köpa en begagnad laptop? 

Enkelt uttryckt, när du köper begagnade betalar du mindre. Till exempel kan en begagnad HP-laptop säljs för mycket mindre än den senaste versionen, men du får fortfarande en kvalitetsenhet. Om din budget är snäv eller din tonvikt kanske inte ligger på värde. Tänk begagnat om du inte är bekant med bärbara datorer och vill prova en, eller om du byter märke och inte är säker på om det nya varumärket är för dig. Begagnade artiklar är också vettiga om du behöver fler funktioner än din budget tillåter när du köper nya.  

Den högupplösta skärmen eller kraftfullare processor som är utom räckhåll för en ny maskin kan vara möjlig att uppnå när du hittar en begagnad bärbar dator hos iXpress. De flesta programvaror är konstruerade för att vara bakåtkompatibla, vilket betyder att de senaste versionerna kommer att köras på äldre hårdvara. Beroende på åldern på den använda modellen fungerar din nuvarande programvara i allmänhet.  

Begagnad HP-laptop  

HP har funnits sen 1960-talet och är kända över hela världen för sina högkvalitativa laptops. Det som gjorde HP till marknadsledande inom laptops och datorer är en kombination av kvalitét och pris. Du kanske ser HP som en billig bärbar dator, men jämfört med konkurrerande märken får du bäst dator till bäst pris. Vi på iXpress älskar HP laptops och erbjuder därför ett brett utbud till dig. Vill du ha en HP Elitebook, HP Probook eller andra prisvärda HP laptops till oslagbart pris har du hittat rätt. 

Begagnade HP-laptops är för dig som vill ha en kraftfull dator till ett bra pris. Du ångrar aldrig ett köp av en HP-laptop! Vi inspekterar, certifierar och säljer endast enheter som håller måttet till dig som letar efter ett kostnadseffektivt alternativ.   

Begagnade Lenovo Laptop

Lenovo är kända för bra kvalitet och prisvärda produkter. Om du letar efter en enklare gaming laptop men inte vill lägga en förmögenhet - ja då är Lenovo ett fullgott alternativ. Vårt utbud av begagnade Lenovo Laptops möjliggör att du kan lägga pengarna på fler saker än en bärbar dator. Uppvlevensen är lika bra med en pre-ägd som en sprillans ny.  

 
VI har ett bra utbud av laptops från Lenovo. Beroende på vad du ska använda laptopen till så finns det olika prestanda och prisklasser att välja mellan. Behöver du en laptop för att köra enklare applikationer och för att surfa på webben med, ja då kan du välja någon av de enklare modellerna.  

Köp MacBook – laptop i världsklass 

Går det ens att med ord att förklara hur bra en MacBook från Apple är? Jag ska försöka. Apple har sedan starten legat i framkant gällande design och prestanda. Du får så mycket mer än “bara” en laptop. Du köper en upplevelse. Du köper design. Du köper det bästa.  

 
I vårt sortiment hittar du en prillans nya MacBook Air till bäst pris. Imorgon kan det se annorlunda ut, vårt sortiment uppdateras löpande och det tar inte lång tid innan alla MacBooks är slutsålda. Vill du äga en laptop i världsklass behöver du vara snabb!  
 
Om du är som hos på iXpress och älskar Apples alla produkter. Spana inte bara in vårt utbud av bärbara MacBooks vi erbjuder även Apple USB-C till MacBooks ifall du behöver connecta en datormus eller HDMI sladd. Vad du än behöver hittar du det hos oss på iXpress.  

Spara pengar genom att köpa begagnat

Istället för att spendera en förmögenhet på en ny dator, lägg en bråkdel av pengarna på en begagnad laptop från oss på iXpress och använd resten till andra och roligare saker. Eller varför inte använda pengarna på att införskaffa en dator med bättre prestanda än vad du tänkt dig från början? Du får en kanondator hos oss till priset av en medelbra helt ny dator. Insidan av en dator klarar sig väldigt bra över tiden och håller i många år. Det är komponenter såsom batteri, skärm, tangentbord och hårddisk som slits ut och kan behöva bytas. Alla dessa komponenter ser vi över, reparerar eller byter ut så att de datorer vi säljer är i vad som närmast kan beskrivas som nyskick. 

 

Här kan du köpa en begagnad laptop med garanti

Letar du efter en begagnad laptop så har du kommit helt rätt, du kan beställa online eller komma in till vår butik i Malmö. iXpress är experter på begagnad elektronik och alla våra produkter testas noggrant av erfaren tekniker för att säkerställa skick och prestanda. Efter att de passerat våra tester går de vidare till återförsäljning. Självklart återställer vi alla datorer till fabriksinställningar och datorn kommer precis om en ny. Du ska bara sätta igång och ställa in med dina egna inställningar. Att köpa en begagnad laptop gör inte bara att du sparar pengar utan det bidrar till att vi värnar om vår planet. Tänk på det när du köper en ny dator. Våra begagnade bärbara datorer håller nästan samma nivå som en helt ny laptop. Det varken syns eller känns som en begagnad enhet. 


Billig laptop

När man köper en begagnad laptop privat så blir osäkerheten i regel mycket stor. Man vet helt enkelt inte riktigt vad det är man köper. Framför sig har man en bärbar dator som ser nästintill ny ut. Men sedan visar det sig att batteriet är dåligt och prestandan låg. Genom att köpa en begagnad bärbar dator från oss på iXpress, så garderar du dig mot den här typen av otrevliga överraskningar. Alla våra datorer är grundligt testade och renoverade av oss. Vi är specialister på service och reparationer av datorer och jobbar med detta dagligen. Därför kan vi lämna garanti på våra datorer på 2 år, vilket du så klart inte får om du köper en dator på den privata andrahandsmarknaden.  

Billig bärbar dator med ångerrätt och garanti 

Hos oss har du alltid 14 dagars ångerrätt om du inte är nöjd med din laptop. Det innebär att du i lugn och ro kan testa din bärbara dator. Visste du förresten att du kan spara så mycket som upp till 70% genom att köpa en begagnad dator från oss? Det här är alltså en garanterat bra affär där du får pengar över att spendera på annat. Samtidigt sparar du på miljön! 

 

Hjälp till att rädda planeten 

Att köpa begagnat är en stark trend i Sverige och visar att miljöfrågorna får allt mer fokus i samhällsdebatten. Vi behöver alla tillsammans göra vad vi kan för att dämpa överkonsumtionen. Genom att återvända elektronik så gör vi alltså en insats för miljön. Speciellt produktionen av hemelektronik är särskilt skadlig för miljön. Alla de komponenter som finns i en dator har en stor miljöpåverkan och om vi kan skära ner på detta bara en aning så har vi gjort en stor skillnad. Tänk dig för innan du köper nytt. Det gäller så klart inte bara datorer utan all form av konsumtion. Bara genom att vi gemensamt minskar vår konsumtion kan vi göra verklig skillnad. 

Bärbara datorer kontra stationära datorer 

Med undantag för allt-i-ett, har stationära datorer flera komponenter. I ett torn eller etui finns de delar som får datorn att köra, till exempel en skärm, bildskärm, tangentbord, processor etc. En bärbar dator innehåller alla dessa i en mindre, mer kompakt enhet, med en pekplatta som fungerar som en mus. Med en bärbar dator finns det inga begränsningar för var du kan arbeta. 

Typer av bärbara datorer 

Begagnade bärbara datorer finns i de flesta av samma konfigurationer som deras nya motsvarigheter. Om du letar efter den extra portabiliteten för ett tangentbord som tar bort eller veckar väljer du en 2-i-1-enhet. Dessa mångsidiga maskiner är bärbara datorer som fungerar som surfplattor. Du kan ta bort tangentbordet helt, fälla det för att använda som stativ eller använda det som vilken bärbar dator som helst. Tänk på att en begagnad HP för arbete eller spel som inte kräver mycket lokal lagring. Vi hoppas du finner exakt vad du söker. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Tänk på att vi har ett begränsat antal produkter och att vårt utbud kan växla. Men, vi försöker alltid ha ett så brett sortiment som möjligt för våra kunder. Utforska utbudet och köp en billig beg laptop tryggt och enkelt här! 

Läs mer Stäng