0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Begagnad Laptop

Är du på jakt efter en billig laptop så har du kommit rätt! Vi på ixpress.se erbjuder dig en renoverad bärbar dator till kanonpris och med riktigt hög kvalitet. Vi lämnar alltid 2 års garanti på våra laptops så att du kan känna dig 100% trygg med ditt köp.

 

Billig bärbar dator

När man köper en begagnad laptop privat så blir osäkerheten i regel mycket stor. Man vet helt enkelt inte riktigt vad det är man köper. Framför sig har man en bärbar dator som ser nästintill ny ut. Men sedan visar det sig att batteriet är dåligt och prestandan låg. Genom att köpa en begagnad bärbar dator från oss på ixpress.se, så garderar du dig mot den här typen av otrevliga överraskningar. Alla våra datorer är grundligt testade och renoverade av oss. Vi är specialister på service och reparationer av datorer och jobbar med detta dagligen. Därför kan vi lämna garanti på våra datorer på 2 år, vilket du så klart inte får om du köper en dator på den privata andrahandsmarknaden.

 

Billig laptop med ångerrätt

Hos oss har du alltid 14 dagars ångerrätt om du inte är nöjd med din laptop. Det innebär att du i lugn och ro kan testa din bärbara dator. Visste du förresten att du kan spara så mycket som upp till 70% genom att köpa en begagnad dator från oss? Det här är alltså en garanterat bra affär där du får pengar över att spendera på annat. Samtidigt sparar du på miljön!

 

Hjälp till att rädda planeten

Att köpa begagnat är en stark trend i sverige och visar att miljöfrågorna får allt mer fokus i samhällsdebatten. Vi behöver alla tillsammans göra vad vi kan för att dämpa överkonsumtionen. Genom att återvända elektronik så gör vi alltså en insats för miljön. Speciellt produktionen av hemelektronik är särskilt skadlig för miljön. Alla de komponenter som finns i en dator har en stor miljöpåverkan och om vi kan skära ner på detta bara en aning så har vi gjort en stor skillnad. Tänk dig för innan du köper nytt. Det gäller så klart inte bara datorer utan all form av konsumtion. Bara genom att vi gemensamt minskar vår konsumtion kan vi göra verklig skillnad.

 

Spara pengar genom att köpa begagnat

Så istället för att spendera en förmögenhet på en ny dator, lägg en bråkdel av pengarna på en renoverad bärbar dator från oss på ixpress.se och använd resten till andra och roligare saker. Eller varför inte använda pengarna på att införskaffa en dator med bättre prestanda än vad du tänkt dig från början? Du får en riktig kanondator hos oss till priset av en medelbra helt ny dator. Insidan av en dator klarar sig väldigt bra över tiden och håller i många år. Det är komponenter såsom batteri, skärm, tangentbord och hårddisk som slits ut och kan behöva bytas. Alla dessa komponenter ser vi över, reparerar eller byter ut så att de datorer vi säljer är i vad som närmast kan beskrivas som nyskick.

läst mer

Bärbara datorer