Facebook Pixel

Apple Watch 6

 

Begagnad Apple Watch 6 

 

Apple Watch Series 6 är mer än en evolution – den innebär en helt ny utformning och ny konstruktion av Apple Watch. Den finns i två storlekar: 40 mm och 44 mm och erbjuder den revolutionerande funktionen som mäter och registrerar blodets syrenivå och erbjuder ännu mer information om din allmänna hälsa. Apple Watch Series 6 erbjuder flera viktiga hårdvaruförbättringar, bland annat snabbare S6 SiP (System in Package) och nästa generation höjdmätare som alltid är på.  

Höjdmätaren som alltid är på förser användaren med information om höjdskillnader i realtid hela dagen. Den använder en ny, mer energieffektiv barometer i kombination med gps och wifi-nätverk i närheten. Med den här funktionen kan även små höjdskillnader upptäckas, upp och ner till cirka 30 centimeter, och den kan visas som en ny komplikation på urtavlan eller träningsmätvärde. 

WatchOS 7 erbjuder familjeinställning, sömnspårning, automatisk handtvättsavkänning, nya träningstyper och möjligheten att anpassa och dela urtavlor, så att användarna kan vara mer aktiva, hålla kontakten och hitta nya sätt att ta hand om sin hälsa.  

Du har nu möjlighet att köpa en fantastisk Apple Watch smartklocka hos iXpress till extraordinära priser. Spana in vårt utbud av begagnade Apple Watch 6 i nyskick. Vi erbjuder Series 6 i flertalet färgglada och klassiska färger. Lutar det mot en stilren smartklocka i blå har vi Apple Watch Series 6 Blue 44mm med svart armbandsfärg och för dig som gillar vitt har vi Apple Watch Series 6 Silver 40mm med vit armbandsfärg.   

Välkommen in och fortsätt utforska vårt breda sortiment av Apple Watch 6 till extraordinära priser hos iXpress – din bästa kompis gällande Apple produkter till bäst pris! 

 

Förbättrad design och prestanda i Apple Watch Series 6 

 

Som med alla Apple produkter förbättras prestandan med varje ny modell. Samma sak gäller Apple Watch 6. Tack vare nyutformad hårdvara som har ännu fler funktioner och kraft i samma imponerande stilrena design. Men en ny dubbelkärnig processor som bygger på A13 Bionic, som du även hittar i iPhone 11, går det uppgraderade S6 SIP upp till 20 procent snabbare än tidigare modell. Det innebär att även apparna öppnas 20 procent snabbare, samtidigt som batteriet fortfarande håller i 18 timmar.  

Det slutar inte där. Dessutom har Apple Watch Series 6 ett U1.chip och Ultra Wideband-antenner, som trådlöst känner igen en plats på kort avstånd. Det öppnar för nya upplevelser, till exempel nästa generation digitala bilnycklar. Vilket betyder att din smartklocka känner igen din digitala bilnyckel när du närmar dig din bil. Lås upp dörren, aktivera larmet eller styr klimatanläggningen - alltihop på avstånd! 

Möjligheten till snabbare laddning tillkommer även med Apple Watch 6. Nu kan du ladda fullt på mindre än 1,5 timme. Även batteritiden har förbättrats för att mäta vissa träningstyper, nu behöver du inte oroa dig för att klockan dör under löprundan.  

Apple Watch Series 6 har en förbättrad Retina-skärm som alltid är på och som är upp till 2,5 gånger ljusare utomhus när du har handleden sänkt i jämförelse med Apple Watch Series 5, så det är mycket enklare att se urtavlan i starkt solljus. När handleden är sänkt kan användaren nu även öppna Notiscenter och Kontrollcenter, trycka på komplikationer och till och svepa för att byta urtavla, utan att väcka klockans skärm. 

 

Nya hälsofunktioner i Apple Watch  

 

Apple Watch Series 6 utvecklar hälsofunktionerna från tidigare Apple Watch-modeller med en ny funktion som mäter syremättnaden i användarnas blod, så att de kan ha bättre koll på sin allmänna hälsa och kondition. Syremättnaden, eller SpO2, är andelen syre som de röda blodkropparna transporterar från lungorna till resten av kroppen och visar hur väl det syresatta blodet levereras till olika delar av kroppen. 

För att kompensera för naturliga variationer i huden och förbättra mätningarna använder sensorn för syrenivå i blodet fyra kluster av gröna, röda och infraröda LED-lampor tillsammans med de fyra fotodioderna i glaset på baksidan av Apple Watch för att mäta ljuset som reflekteras från blodet. Apple Watch använder sedan en avancerad algoritm som är inbyggd i appen Syrenivå i blodet. Den är utformad att mäta syret i blodet mellan 70 procent och 100 procent. Man kan göra mätningar på begäran när användaren är stilla, och regelbundna mätningar görs när användaren är inaktiv eller sover. Alla data visas i appen Hälsa och användaren kan följa trender över tid och hålla koll på hur syremättnaden i blodet förändras  

 

En begagnad Apple Watch 6 i nyskick   

 

Våra renoverade produkter är som nya men billigare. Oavsett vilken modell du vill köpa av Apple Watch 6 garanterar vi att alla våra enheter är i perfekt skick. Alla våra billiga Apple Watch-enheter testas noggrant av experter och genomgår flera dussin tester innan de säljs i nästan helt nytt skick. Med en rabatt upp till 60% har det aldrig varit mer attraktivt att köpa en smartklocka från Apple.   

Köp en Apple Watch från iXpress för fullständig försäkran om att du får en produkt i utmärkt fungerande skick, till bästa pris. Med vårt breda utbud kan du få den bästa tekniken till det bästa priset. Välkommen till iXpress idag och utforska vårt breda sortiment av fantastiska begagnade Apple Watch 6 smartklockor.     

 

Varför ska du köpa en begagnad Apple Watch 6?   

 

Utöver det självklara: priset. Får du samma funktioner, egenskaper och kvalitet som du får i en ny Apple Watch 6. Och är du som oss och värnar om miljön är en begagnad smartklocka det optimala köpet för dig. Vi har under lång tid arbetat med Apple produkter och erbjuder därför bara de bästa smartklockorna.     

Du sparar inte bara pengar när du köper en begagnad Apple Watch Series 6, du gör även bra miljöval. Idag går allt för mycket välfungerande elektronik förlorad och iXpress finns för att erbjuda dig möjligheten att hjälpa miljön och din plånbok. Kika på vårt breda sortiment av begagnade och billiga smartklockor. Gör rätt val - köp din begagnade Apple Watch 6 hos oss på iXpress till marknadens bästa pris!   

 

 

 

 

 
Läs mer Stäng
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

12 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

12 artiklar

per sida