Facebook Pixel

iPhone

iPhone-reservdelar

iXpress är din pålitliga återförsäljare av högkvalitativa iPhone-delar och reservdelar. Vi erbjuder ett stort urval av reservdelar av högsta kvalitet för alla modeller av iPhone. Kontakta oss idag för att hitta de iPhone-delar du behöver för att laga eller uppgradera din enhet.

Stäng

Varför köpa iPhone-delar från iXpress

iXpress är en pålitlig återförsäljare av högkvalitativa iPhone-reservdelar. Här är några skäl till varför du bör överväga att köpa iPhone-reservdelar från iXpress:

 1. Hög kvalitet: iXpress erbjuder högkvalitativa iPhone-reservdelar av högsta kvalitet. Dessa reservdelar är tillverkade av material av högsta kvalitet och är designade för att fungera sömlöst med din enhet. Detta säkerställer att din iPhone fortsätter att fungera på bästa sätt och att prestandan inte försämras på grund av en dålig kvalitet på reservdelarna.

 2. Stort urval: iXpress har ett stort urval av iPhone-reservdelar tillgängliga för alla olika modeller av iPhone. Detta inkluderar skärmar, batterier, kameror, laddningsportar, högtalare och många andra reservdelar. Detta innebär att du kan hitta de reservdelar som du behöver för att laga eller uppgradera din iPhone.

 3. Snabb leverans: iXpress erbjuder snabb leverans för alla sina produkter. Detta innebär att du kan få de reservdelar som du behöver snabbt och enkelt, vilket är särskilt viktigt om din iPhone behöver repareras eller uppgraderas snabbt.

 4. Garanti: iXpress erbjuder garanti på alla sina produkter. Detta ger dig en extra trygghet och säkerhet att om det skulle uppstå några problem, så kan du få hjälp och support för att lösa problemet.

 5. Kundtjänst: iXpress har också en utmärkt kundtjänst som är tillgänglig för att hjälpa dig med alla dina frågor eller problem. Deras kundtjänstpersonal är kunniga och hjälpsamma och kan ge dig råd om vilka reservdelar som är bäst för din specifika iPhone-modell.

Sammanfattningsvis är iXpress en pålitlig återförsäljare av högkvalitativa iPhone-reservdelar. Genom att köpa från iXpress kan du vara säker på att du får högkvalitativa reservdelar till bra priser, med snabb leverans och god kundtjänst.

Köpa iphone-reservdelar av hög kvalitet

Att köpa iPhone-reservdelar av hög kvalitet är viktigt för att säkerställa att din enhet fungerar som den ska och för att undvika ytterligare problem. Här är några skäl till varför du bör överväga att köpa högkvalitativa iPhone-reservdelar:

 1. Bättre prestanda: Högkvalitativa iPhone-reservdelar är tillverkade av material av hög kvalitet och är designade för att fungera sömlöst med din enhet. Detta säkerställer att din iPhone fortsätter att fungera på bästa sätt och att prestandan inte försämras på grund av en dålig kvalitet på reservdelarna.

 2. Längre livslängd: När du köper högkvalitativa iPhone-reservdelar kan du förlänga livslängden på din enhet. Billiga och lågkvalitativa reservdelar kan leda till ytterligare problem, vilket kan resultera i att du behöver köpa en helt ny enhet tidigare än du annars skulle ha behövt.

 3. Bättre värde: Även om högkvalitativa iPhone-reservdelar kan vara dyrare än lågkvalitativa alternativ, ger de oftast bättre värde i det långa loppet. Genom att investera i högkvalitativa reservdelar kan du undvika att behöva köpa nya reservdelar eller en helt ny enhet i framtiden.

 4. Garanti: När du köper högkvalitativa iPhone-reservdelar från en pålitlig återförsäljare, kan du få garanti på reservdelarna. Detta ger dig en extra trygghet och säkerhet att om det skulle uppstå några problem, så kan du få hjälp och support för att lösa problemet.

Sammanfattningsvis är det viktigt att köpa högkvalitativa iPhone-reservdelar för att säkerställa att din enhet fungerar som den ska och för att undvika ytterligare problem. Genom att investera i högkvalitativa reservdelar kan du förlänga livslängden på din enhet, få bättre värde för dina pengar och få garanti på reservdelarna.

Vad finns det för olika iphone-reservdelar?

Det finns många olika iPhone-reservdelar tillgängliga på marknaden, var och en med en specifik funktion eller syfte. Här är några av de vanligaste iPhone-reservdelarna:

 1. Skärmar: Skärmar är en av de mest populära reservdelarna för iPhone. De kan behöva bytas ut om de spricker eller går sönder, eller om de visar tecken på att inte fungera korrekt. Det finns olika typer av skärmar tillgängliga, inklusive OLED- och LCD-skärmar.

 2. Batterier: Batterier är en annan vanlig reservdel för iPhone. Batterier kan behöva bytas ut om de inte håller laddningen så länge som de brukade eller om de visar andra tecken på att inte fungera korrekt. Det är viktigt att köpa batterier av hög kvalitet för att undvika problem som överhettning eller kortare livslängd.

 3. Kameror: Kameror är också en populär iPhone-reservdel. Kameror kan behöva bytas ut om de inte fungerar korrekt eller om de visar tecken på att vara skadade. Det finns olika typer av kameror tillgängliga, inklusive huvudkameror och selfie-kameror.

 4. Laddningsportar: Laddningsportar är en viktig del av din iPhone. Om laddningsporten inte fungerar korrekt kan du ha problem med att ladda din enhet. Att byta ut laddningsporten kan vara nödvändigt om den har skadats eller om den visar tecken på att inte fungera korrekt.

 5. Högtalare: Högtalare är en annan viktig del av din iPhone. Om högtalarna inte fungerar korrekt kan du ha problem med att höra ljud från din enhet. Högtalare kan behöva bytas ut om de är skadade eller visar tecken på att inte fungera korrekt.

Det finns många andra iPhone-reservdelar tillgängliga, inklusive mikrofoner, hemknappar, volymknappar, vibrationer och många fler. Det är viktigt att köpa reservdelar av hög kvalitet från en pålitlig återförsäljare för att säkerställa att de fungerar som de ska och att din iPhone fungerar korrekt.


Billiga iPhone reservdelar  

Det har aldrig varit billigare att laga sin iPhone. Speciellt inte när vi erbjuder billiga iPhone reservdelar. Köp billiga reservdelar, montera på egen hand och undvik dyra reparationskostnader. Du sparar inte bara pengar, det går också fortare. Du behöver aldrig mer vara utan din käraste ägodel i mer än en timme. Vill du återuppleva en iPhone i nyskick - köp du dina reservdelar hos oss på iXpress. Vi lever efter att ingen ska behöva tvingas betala dyra reparationskostnader. Därför erbjuder vi billiga reservdelar till våra kunder.  

Det är ibland svårt att undgå en trasig mobiltelefon och när väl olyckan är framme, vill du snabbt och enkelt reparera mobilen. Ett ögonblicks otur räcker för att få en repa eller spricka på skärmen, en sprucken baksida och en söndrig kameralins. Du är säkert en av många som direkt tänker på reparatörer, men idag har du möjlighet att på egen hand laga din iPhone. Sanningen är att det både är smartare och enklare, men litar du inte på din egen förmåga kan du alltid ta hjälp av våra experter som utför arbetet till dig.  

 

Vi har reservdelar till alla Apple modeller 

Oberoende vilken iPhone modell du har: iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone X har vi alla reservdelar du behöver. De nämna Apple modellerna har alla en OLED-skärm som sträcker sig från kant till kant, vilket gör det nästan oundvikligt att någon gång råka utför en spricka eller repa i skärmen. Som tur är erbjuder vi nya skärmen när olyckan är framme. Vill du själv utföra reparationen eller vill du låta en av våra experter utför bytet bestämmer du. Men det du behöver veta är att iXpress är den enda sida du behöver när du är på jakt efter reservdelar. Varmt välkommen att utforska vårt breda sortiment av iPhone reservdelar.  

 

Laga din iPhone på egen hand  

För att kunna utföra en ordentlig reparation av sin mobiltelefon behöver du kvalitativa mobilverktyg eller verktygskit. På grund av att det blir allt lättare att hitta rätt information blir det också viktigt att enkelt kunna hitta rätt verktyg. Hos iXpress hittar du högkvalitativa mobilverktyg och verktygskit som har massor av olika bitar som passar reparationer av: mobiltelefon, surfplatta och MacBooks. 

 

iXpress tar hand om din beställning av iPhone reservdelar 

Det enda du behöver göra nu är hitta reservdelen du behöver. Vi har flera olika betalsätt för en enkel transaktion. Föredrar du Swish, kortbetalning, faktura eller banköverföring är upp till dig. Vi erbjuder flertalet alternativ så du fokusera på att hitta rätt produkt du söker efter. Gör du beställningen före klockan 15.00 på helgfri vardag behandlas ordern samma dag. Beroende på vart leveransadressen är, levereras paketet normalt inom 1-5 arbetsdagar inom Sverige. En fraktkostnad om 29 kr tillkommer också inom Sverige. 

Du behöver inte vara orolig om paketet inte kommer fram - iXpress.se ansvarar för transport till dig som kund. Allt för att du ska känna dig trygg och uppskattad som kund.   

Hittar du inte reservdelen du är ute efter, eller har du frågor angående en iPhone reservdel. Är du varmt välkommen att kontakta oss på iXpress.se. Vi finns tillgängliga på telefon mellan 11-17 på vardagar och 11-14 på lördagar, vill du hellre besöka oss finner du oss på Föreningsgatan 70 i Malmö. Dina behov och åsikter är betydelsefulla, därför anstränger vi oss för att finnas där för dig så snabbt vi kan. Välkommen till iXpress - din bästa kompis gällande service och tillbehör. 

Stäng