Facebook Pixel

iPhone

iPhone reservdelar 

Kan du inte längre använda din iPhone? Har du fått en spricka i skärmen eller tar din iPhone lång tid att ladda upp? Du kan vara lugn! Våra experter har handplockat alla iPhone reservdelar av grym kvalité till bästa pris till dig. Under kategori iPhone reservdelar hittar du allt du behöver till reparation av din mobil. Det har nu aldrig varit enklare att på egen hand laga sin söndriga iPhone.  
 
Tillsammans med iXpress har du alla hjälpmedel du kan tänkas behöva, samlade på en sida, för att ta hand om din spruckna skärm. Vi hjälper dig att hjälpa dig själv. Kolla in vårt stora utbud av billiga och kvalitativa iPhone reservdelar och batterier för alla olika modeller – med våra reservdelar blir din mobil som ny på nolltid!  

 

Billiga iPhone reservdelar  

Det har aldrig varit billigare att laga sin iPhone. Speciellt inte när vi erbjuder billiga iPhone reservdelar. Köp billiga reservdelar, montera på egen hand och undvik dyra reparationskostnader. Du sparar inte bara pengar, det går också fortare. Du behöver aldrig mer vara utan din käraste ägodel i mer än en timme. Vill du återuppleva en iPhone i nyskick - köp du dina reservdelar hos oss på iXpress. Vi lever efter att ingen ska behöva tvingas betala dyra reparationskostnader. Därför erbjuder vi billiga reservdelar till våra kunder.  

Det är ibland svårt att undgå en trasig mobiltelefon och när väl olyckan är framme, vill du snabbt och enkelt reparera mobilen. Ett ögonblicks otur räcker för att få en repa eller spricka på skärmen, en sprucken baksida och en söndrig kameralins. Du är säkert en av många som direkt tänker på reparatörer, men idag har du möjlighet att på egen hand laga din iPhone. Sanningen är att det både är smartare och enklare, men litar du inte på din egen förmåga kan du alltid ta hjälp av våra experter som utför arbetet till dig.  

 

Vi har reservdelar till alla Apple modeller 

Oberoende vilken iPhone modell du har: iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone X har vi alla reservdelar du behöver. De nämna Apple modellerna har alla en OLED-skärm som sträcker sig från kant till kant, vilket gör det nästan oundvikligt att någon gång råka utför en spricka eller repa i skärmen. Som tur är erbjuder vi nya skärmen när olyckan är framme. Vill du själv utföra reparationen eller vill du låta en av våra experter utför bytet bestämmer du. Men det du behöver veta är att iXpress är den enda sida du behöver när du är på jakt efter reservdelar. Varmt välkommen att utforska vårt breda sortiment av iPhone reservdelar.  

 

Laga din iPhone på egen hand  

För att kunna utföra en ordentlig reparation av sin mobiltelefon behöver du kvalitativa mobilverktyg eller verktygskit. På grund av att det blir allt lättare att hitta rätt information blir det också viktigt att enkelt kunna hitta rätt verktyg. Hos iXpress hittar du högkvalitativa mobilverktyg och verktygskit som har massor av olika bitar som passar reparationer av: mobiltelefon, surfplatta och MacBooks. 

 

iXpress tar hand om din beställning av iPhone reservdelar 

Det enda du behöver göra nu är hitta reservdelen du behöver. Vi har flera olika betalsätt för en enkel transaktion. Föredrar du Swish, kortbetalning, faktura eller banköverföring är upp till dig. Vi erbjuder flertalet alternativ så du fokusera på att hitta rätt produkt du söker efter. Gör du beställningen före klockan 15.00 på helgfri vardag behandlas ordern samma dag. Beroende på vart leveransadressen är, levereras paketet normalt inom 1-5 arbetsdagar inom Sverige. En fraktkostnad om 29 kr tillkommer också inom Sverige. 

Du behöver inte vara orolig om paketet inte kommer fram - iXpress.se ansvarar för transport till dig som kund. Allt för att du ska känna dig trygg och uppskattad som kund.   

Hittar du inte reservdelen du är ute efter, eller har du frågor angående en iPhone reservdel. Är du varmt välkommen att kontakta oss på iXpress.se. Vi finns tillgängliga på telefon mellan 11-17 på vardagar och 11-14 på lördagar, vill du hellre besöka oss finner du oss på Föreningsgatan 70 i Malmö. Dina behov och åsikter är betydelsefulla, därför anstränger vi oss för att finnas där för dig så snabbt vi kan. Välkommen till iXpress - din bästa kompis gällande service och tillbehör. 

Stäng