Facebook Pixel

Billiga mobiltelefoner

Billiga mobiltelefoner

Köp en billig iPhone eller Samsung! Det kan vara väldigt lönsamt att satsa på en begagnad mobiltelefon istället för en ny. Du sparar på pengar och miljö. Vi säljer iPhone och andra toppmärken till riktigt låga priser. Varför inte köpa en billig telefon i present till någon du tycker om? Hos oss kan du handla tryggt och säkert. Vi säljer bara testade mobiler i toppskick. Varje telefon har en A+, A, B eller C klassning, läs mer om vår klassificering här. Brett sortiment med många olika modeller och färger!

Stäng

Köp billig mobil tryggt och säkert hos oss

Oavsett vilket märke eller vilken modell av mobil du köper hos oss på iXpress får du en telefon med bra funktionalitet till ett mycket bra pris jämfört med nypris. Du kan spara flera tusenlappar när du köper en mobil hos oss på iXpress. Till skillnad från andra varor som bilar och kläder slits inte en mobiltelefon på samma sätt. Oavsett vilket märke eller vilken modell av mobil du köper hos oss på iXpress får du en telefon med bra funktionalitet till ett mycket bra pris jämfört med nypris. Hos oss sparar du flera tusenlappar när du köper telefon hos oss. Till skillnad från andra varor som bilar och kläder slits inte en mobiltelefon på samma sätt.

Billig mobil hos iXpress

Mobiltelefonerna hos oss på iXpress kommer från pålitliga leverantörer och är av god kvalitet. Självklart är alla telefonerna funktionstestade och fabriksåterställda. Jämfört med andra återförsäljare av begagnade mobiltelefoner får du en helt annan trygghet än när du köper en telefon hos oss. Våra köpvillkor ger dig en grundläggande trygghet vid köpet som t.ex. 60 dagars funktionsgaranti och 14 dagars ångerrätt. Du har även möjlighet att delbetala din billiga mobil. Telefonerna hos iXpress är inte renoverade med tredjepatsdelar. Det vill säga, våra telefoner består oftast av originaldelar. Det enda som kan ha bytts ut är batteriet, eftersom ett batteri har en begränsad livslängd och behöver bytas ut efter en viss tids användning.

Hos oss hittar mobiler till lågt pris

Mobiltelefonerna hos oss på iXpress kommer från pålitliga leverantörer och är av god kvalitet. Självklart är alla telefonerna funktionstestade och fabriksåterställda. Jämfört med andra återförsäljare av begagnade mobiltelefoner får du en helt annan trygghet än när du köper en begagnad mobil hos oss. Våra köpvillkor ger dig en grundläggande trygghet vid köpet som t.ex. 60 dagars funktionsgaranti och 14 dagars ångerrätt. Du har även möjlighet att delbetala din billiga mobil. Alla våra mobiler består oftast av originaldelar.

iXpress graderingssystem

Varje telefon har en A+, A, B eller C klassning, läs mer om vår klassificering här. Genom graderingssystemet kan du välja skick på mobiltelefonen och därmed priset. En telefon med graderingen A+ är i nyskick. Modeller med lägre gradering kan t.ex. ha mindre repor men har ett lägre pris. Telefoner med lägsta gradering har flera repor men fungerar utmärkt att använda eftersom alla telefoner har gått igenom funktionstestning.

Stäng