Facebook Pixel

Begagnad iPhone

Söker du en begagnad iPhone? Då är iXpress butiken för dig. Med ett erfaret team av reparatörer kan vi återställa och ge nytt liv till restaurerade iPhones – med kvalité lika god som nya. Detta är inte bara ett smart val för plånboken, det är även ett generöst bidrag till miljön. Välkommen att hitta den begagnade iPhone-modell som passar dig bäst!

Stäng

begagnade iphones

Köp en Begagnad iPhone och få mer värde för pengarna

Hos oss på iXpress hittar du pålitliga och begagnad iPhone till billiga priser! Vi är experter på att reparera, restaurera och ge ett slagkraftigt pris på begagnade iPhones av alla dess slag! iXpress är ett familjeägt företag med en vision: att erbjuda våra kunder de mest tilltalande iPhone-erbjudandena som bara är möjligt. I vårt stora sortiment av begagnade och billiga iPhones har vi modeller som passar de flesta ändamål och behov. Här finns både äldre modeller, som iPhone 6, och senare modeller som iPhone 13 från Apple. Välkommen att kika in och hitta den smartphone som passar just dig!

Få tillgång till avancerade funktioner till lägre kostnad

När du köper en begagnad iPhone får du möjlighet att njuta av Apples innovativa teknik och funktioner till en bråkdel av priset för en ny enhet. Detta gör det möjligt för fler personer att uppleva den högkvalitativa prestanda som iPhones erbjuder, utan att tömma plånboken.

Minska e-avfallet och förläng produktlivscykeln

Genom att välja en begagnad iPhone bidrar du till att minska mängden elektroniskt avfall och spara resurser. Detta eftersom du förlänger produktens livscykel och undviker att ytterligare en enhet hamnar på soptippen. Du gör därmed ett mer hållbart och miljövänligt val.

Begagnat behöver inte betyda kompromiss

Våra begagnade iPhones har genomgått noggranna tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att de fungerar som de ska. Det innebär att du kan lita på att din iPhone kommer att erbjuda en pålitlig och kvalitativ upplevelse, likvärdig med den för en ny enhet.

Hur vi graderar begagnade iPhones

Vi använder termerna A, B och C för att beskriva det visuella skicket för de enheter vi säljer. Oavsett synbar kvalité är alla iXpress-certifierade enheter garanterad optimal funktionalitet.

Gradering A: Det bästa skicket iXpress har att erbjuda. Skärmen och prestandan på enheten är i utmärkt skick och du som konsument kan vara trygg i att du köper en begagnad mobiltelefon av hög kvalité.

Gradering B: Skärmarna på dessa enheter är i mycket gott tillstånd. Det finns lätta repor eller hack som inte påverkar telefonens funktionalitet. Trots marginella brister kan konsumenten i god anda köpa en begagnad iPhone i samma kvalité som en ny.

Gradering C: Skärmarna på dessa enheter är i god fason. Det finns en del slitage, men som inte påverkar telefonens funktion. Dessa enheter har estimerats till det lägsta priset för att hjälpa dig att spara pengar på en telefon som fungerar bra.

Därför ska du köpa en begagnad iPhone

Sedan lanseringen har Apple tagit ett stort grepp om den globala smarttelefonmarknaden. Aktningen för iPhones alla modeller kan förklaras av bra design, hög användarupplevelse, personalisering och varumärkeslojalitet. Om du fortfarande är osäker på varför en billig iPhone är det bästa valet för dig kan den här guiden vara övertygande. Här är några parametrar att ta i beaktning när du väljer en begagnad iPhone från iXpress.

Välj en billig och begagnad iPhone och få bättre kompatibilitet

En iPhone är perfekt om du äger en Mac-dator, iPad eller Apple Watch. Med Apples enheter får du ett komplett ekosystem med sömlösa övergångar. Du kan starta aktiviteter eller projekt på en Apple-enhet och fortsätta där du slutade på en annan. Apple Airdrop-funktionen gör det också enkelt att överföra filer från en iOS- eller mac-iOS-enhet till en annan. Dessutom är Apple Watch endast kompatibla med iOS- och Mac-enheter. Det betyder att om du vill få en Apple watch behöver du en iPhone för att dra full nytta av den.

Regelbundna iOS-uppdateringar

När de senaste iOS-uppdateringarna släpps är de tillgängliga för alla kompatibla enheter samtidigt. Det tar några månader för majoriteten av iOS-användare att uppdatera till den senaste systemversionen. De flesta Samsung-enheter får den senaste Android-systemversionen först när den släpps.

Välj en iPhone för ett större utbud av appar

Appar släpper och uppdateras vanligtvis på iPhones före andra enheter eftersom utvecklare tycker att det är lättare att skapa på iOS. Många utvecklare väntar tills appar blir populära på iOS innan de försöker bygga en Android-version. Om du vill se till att du har tillgång till de senaste apparna kan iPhone vara det bättre valet för dig.

Billig iPhone - snabbare prestanda

Många tycker om hur iPhones verkar gå snabbt och smidigt, med få fall av frysning eller krasch. Högpresterande funktioner, som att spela, titta på videor eller ha flera appar öppna samtidigt verkar inte sakta ner en iPhone. Vissa iPhone-navigering och gester kan vara utmanande för dem som inte känner till iOS, men dessa gester är lätta att lära sig.

 

 

Möt den begagnade iPhone-familjen hos iXpress

Den begagnade iPhone-familjen innebär en värld av möjligheter för användare som vill njuta av Apples banbrytande teknik och design, utan att spendera en förmögenhet. 

iPhone 14 – den senaste tekniken till ett lägre pris

En begagnad iPhone 14 ger dig den senaste tekniken till ett lägre pris. Den imponerar med förbättrad kamera, snabbare prestanda och elegant design. Med en kraftfull processor och förbättrad vattentäthet är den ett prisvärt alternativ för dem som söker högkvalitativa funktioner och modern design.

iPhone 13 – banbrytande teknik och imponerande prestanda 

En begagnad iPhone 13 ger dig banbrytande teknik och imponerande prestanda till ett mer överkomligt pris. Med sitt kraftfulla A15 Bionic-chip och förbättrade kamerasystem är den utmärkt för allt från fotografering till snabb multitasking. Dessutom får du en längre batterilivslängd och en elegant design som är både tålig och modern.

iPhone 12 – kraftfulla funktioner och pålitlig prestanda

En begagnad iPhone 12 kombinerar kraftfulla funktioner och pålitlig prestanda till ett rimligt pris. Utrustad med A14 Bionic-chip och ett imponerande kamerasystem, är den perfekt för både fotografering och snabb användning. Dessutom har den en slank design och erbjuder 5G-kompatibilitet för snabbare uppkoppling.

iPhone 11 – pålitlig och kraftfull

En begagnad iPhone 11 erbjuder pålitlighet och kraftfull prestanda till ett överkomligt pris. Med sitt dubbla kamerasystem och A13 Bionic-chip är den idealisk för multitasking, spel och streaming. Du får också en förbättrad batterilivslängd, vilket innebär en solid användning genom hela dagen.

iPhone X/XS – innovativa funktioner och stilrena design

En begagnad iPhone X/XS ger dig tillgång till Apples innovativa funktioner och stilrena design utan att bryta banken. Med sitt snabba A11/A12 Bionic-chip och det kraftfulla kamerasystemet är den idealisk för både fotografering och snabb användning. Dessutom får du en skarp och färgstark OLED-skärm samt ansiktsigenkänning för säkerhet.

 

iXpress – experterna på begagnade iPhones

iXpress, Sveriges ledande återförsäljare av begagnade iPhones, bjuder in dig till en värld där varje telefon får nytt liv och når sin fulla potential. Genom att noggrant testa och sälja vidare begagnade telefoner bidrar vi till en mer hållbar framtid. Besök vår butik i Malmö, där du kan uppleva vårt imponerande sortiment på nära håll och känn dig säker i ditt val innan du handlar. Välkommen till iXpress – där teknik, kvalitet och hållbarhet möts!

Generösa köpvillkor

När du handlar hos iXpress får du:

  • 60 dagars funktionsgaranti
  • 14 dagars ångerrätt
  • möjlighet att delbetala.

 

Dessutom kan vi erbjuda restaurerade iPhones med originaldelar. Vi kan garantera att din begagnade iPhone 8 kommer vara lika funktionsduglig som en fabriksny. Återigen, med den lilla detaljen att batteriet kan behöva bytas ut med viss kontinuitet. Genom graderingssystemet A till C kan du välja skick på mobiltelefonen. En telefon med graderingen A+ är i nyskick. Modeller med lägre gradering kan till exempel ha mindre repor men har ett lägre pris. Telefoner med lägsta gradering har flera repor men fungerar utmärkt att använda eftersom alla telefoner är funktionstestade. Om du vill ha ett helt nytt batteri i telefonen går det att få för 300 kr extra.

 

Vanliga Frågor och Svar om Begagnade iPhones


Vad är skillnaden mellan en begagnad iPhone och en ny iPhone?

En begagnad iPhone har använts tidigare men är testad och rengjord för att säkerställa att den fungerar som den ska. En ny iPhone är oanvänd och kommer direkt från tillverkaren.

Hur vet jag att den begagnade iPhonen fungerar bra?

Alla våra begagnade iPhones genomgår noggranna tester och kvalitetskontroller. De kommer även med en garanti för extra trygghet.

Vad betyder "Grade A" när jag köper en begagnad iPhone?

"Grade A" innebär att iPhonen är i utmärkt skick med minimala tecken på användning. Den fungerar perfekt både tekniskt och estetiskt.

Kommer begagnade iPhones med tillbehör?

Ja, alla våra begagnade iPhones levereras med en laddare och en USB-kabel.

Kan jag returnera en begagnad iPhone om jag inte är nöjd?

Ja, vi erbjuder 14 dagars ångerrätt. Telefonen måste returneras i samma skick som när du mottog den.

Finns det repor eller andra skador på begagnade iPhones?

Våra iPhones graderas efter skick. "Grade A/A+" har minimala tecken på användning, medan "Grade B" och "Grade C" kan ha mer synliga repor men fungerar felfritt.

Är det säkert att köpa en begagnad iPhone från iXpress?

Ja, vi använder säkra betalningsmetoder och erbjuder spårbar frakt. Dessutom har vi en fysisk butik i Malmö om du vill besöka oss.

Stäng