Facebook Pixel

iPhone XR

iPhone XR Reservdelar 

Här köper du reservdelar till iPhone XR. Hos iXpress hittar du alla de verktyg och reservdelar du behöver, när du behöver det som mest. Vårt utbud av iPhone XR reservdelar är stort och saknar du något kan du alltid höra av dig till oss så undersöker vi möjligheten att köpa in för att lösa just ditt behov. Vi lägger stor vikt på service och support och nöjer oss inte med att bara vara riktigt bra. Vi strävar efter att vara bäst i alla lägen.  

Behöver du en ny skärm, batteri eller laddkontakt till din iPhone XR? Det löser vi. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva för att laga din telefon.   

  

iPhone XR reparation och information

IPhone XR (tillsammans med XS och XS Max) tillkännagavs formellt av Apple den 12 september 2018. Nya funktioner inkluderar en ny 6,1-tums LCD-skärm, en uppdaterad A12 Bionic SoC med industriledande 7nm produktionsprocess och en nästa generation Neural Engine, en uppdaterad kamera med Smart HDR och förbättrad porträttläge med avancerad bokeh- och djupkontroll. 

De flesta iPhone XR-reparationer görs för att ersätta spruckna skärmar och byta ut döda batterier. iXpress har högkvalitativa iPhone XR skärmar och iPhone XR batterier. 

IPhone XR kräver en Pentalobe P2 för att öppna och en Y000 för de flesta interna reparationer. 

När du har köpt dina delar och verktyg, kolla iXpress iPhone XR-reparationsguider för steg-för-steg-instruktioner om hur du fixar. 

iPhone XR prestanda 

IPhone XR innehåller det intelligenta A12 Bionic-chipet, redo att ta på sig alla uppgifter du behöver. Den avancerade tekniken använder realtidslärande för att leverera en prestanda som bygger på din telefonanvändning. Med två prestandakärnor ger detta chip hastigheter upp till 15% snabbare medan det använder 50% mindre ström. Det är mer batteritid för dig och mindre stress över långsam funktionalitet. Dela foton, spela i ditt favoritspel, upplev förstärkt verklighet och mer på ett helt nytt sätt med iPhone XR. 

  

iPhone XR skärm och display 

IPhone XR har den helt nya Liquid Retina-skärmen, en skärm till skillnad från alla andra med skarpa rörelser och livliga färger. Kanten till kanten 6.1 "-skärmen är utformad för att ge den bästa färgnoggrannheten. Oavsett om du bläddrar igenom dina sociala flöden eller strömmar filmer fortsätter iPhone XR: s skärm att ge en bild till skillnad från någon annan. Den här modellen är också vatten- och dammbeständig med ultra-hållbart glas och avancerat aluminiumhus. 

  

iPhone XR kamera

Tillsammans med A12 Bionic Chip erbjuder kamerorna på iPhone XR nya verktyg och avancerade fotograferingsfunktioner för att ge fotografier som byter spel. Omkonstruerade sensorer erbjuder Smart HDR, det snabba verktyget som förbättrar dina foton med ett tryck. IPhone XR erbjuder också ett justerbart skärpedjup. Detta gör att du kan justera suddigheten i bakgrunden till dina foton och skapa professionella bilder av DSLR-kvalitet. Ta fantastiska porträtt med det uppgraderade TrueDepth-verktyget, skjut in 4K-video och ta det perfekta actionbildet med möjligheten att ta en stillbild från levande foton. 

  

Andra funktioner

Bland andra stjärnfunktioner erbjuder iPhone XR förbättrade säkerhetsfunktioner som Face ID. Det här verktyget låter dig låsa upp din telefon och till och med betala för objekt med en blick på din framåt-vända kamera. IPhone XR har flera användbara appar, såväl som din nya personliga assistent, Siri. Andra avancerade funktioner inkluderar förbättrad ljuduppspelning, längre batteritid än tidigare modeller, Facetiming-funktioner och mer. 

Läs mer Stäng
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida