Facebook Pixel

Apple Watch 2

Begagnad Apple Watch 2

Apple Watch serie 2 lanserades september 2016 och blev snabbt en av världens mest populära smartklocka. Smartklockan har en stilren design med rundande kanter och är utrustad med andra generationens Retina OLED-skärm för en utmärkt användarupplevelse. Om du vill köpa en begagnad Apple Watch 2 i nyskick har du kommit rätt.

Stäng
Filter
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-12 av 21

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy
Filter
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-12 av 21

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy

Köp din begagnade Apple Watch 2 hos iXpress

Vi på iXpress erbjuder begagnade Apple Watch 2 i nyskick. Alla våra billiga Apple Watch 2 testas noggrant av experter. Vill du köpa en praktiskt taget helt ny Apple Watch 2 till ett attraktivt pris kan vi hjälpa dig. Tack vare vårt breda sortiment kan du ta del av den bästa tekniken oavsett storlek på plånbok. Välkommen till iXpress idag och köp din begagnade Apple Watch 2! Apple Watch 2 finns i två storlekar; 38 respektive 42 mm. Den finns i flertalet olika färger. Spana in: Apple Watch 2 42mm Svart och Apple Watch 2 38mm Silver för ett smakprov av vårt utbud.


Begagnad Apple Watch 2 för miljön

Med en begagnad Apple Watch 2 får du samma funktioner, egenskaper och kvalitet som i en ny smartklocka. Värnar om miljön är en begagnad Apple Watch 2 det optimala köpet för dig. Du sparar inte bara pengar när du köper en begagnad Apple Watch 2, du gör även bra miljöval. iXpress finns för att erbjuda dig möjligheten till att hjälpa både miljön och din plånbok. Kika på vårt breda sortiment av begagnade och billiga Apple Watch 2. Gör rätt val - köp din begagnade Apple Watch 2 hos oss på iXpress till marknadens bästa pris!

Apple Watch 2, mer än bara en klocka

Med en begagnad Apple Watch 2 får du en sofistikerad sportklocka som mäter dina fysiska aktiviteter till ett billigt pris. Med en batteritid på 18 timmar vid full laddning, har du en extraordinär klocka som håller hela dagen. I Apple Watch 2 finner du andra generationen S2-chip. Med en tvåkärnig processor tar S2-chippet prestanda till nästa nivå vilket gör Apple Watch Serie 2 upp till 50 procent snabbare. Tillsammans med dubbelt så bra grafikprestanda har Apple Watch 2 väsentligt ljusstarkare skräm. Så nu är det ännu lättare att snabbt se viktig information när du vistas utomhus i solen, fastän det är en begagnad Apple Watch 2.


Träna med Apple Watch 2

Begagnad Apple Watch 2 är fullmatad med suveräna tränings- och hälsofunktioner. Exempelvis är Apple Watch Series 2 är klassad som vattentålig till 50 meter. Smartklockan räknar längder, håller koll på medeltempo och känner automatiskt av simsätt, vilket möjliggör noggranna angivelser av aktiv kaloriförbränning. För dig som älskar att springa har Apple Watch Series 2 en inbyggd GPS som registrerar exakt sträcka, tempo och hastighet vid utomhuspass som gång, löpning eller cykling, utan att behöva en iPhone. Efter avslutat pass kan du genom appen Aktivitet följa och se data. En Apple Watch 2, även en begagnad, ger varningar vid låg och hög puls samt varning om oregelbunden rytm. Låter detta som en klocka för dig? Spana då in vårt breda utbud av begagnad Apple Watch 2 till fantastiska priser.

Stäng