Facebook Pixel

Stort utbud av iPhone tillbehör  

Söker du ett nytt iPhone tillbehör? Då har du kommit rätt. Hos oss på ixpress.se finner du ett stortutbud av produkter till alla iPhone modeller, av högsta kvalité till bäst pris. Oavsett om du vet vad du letar efter eller om du behöverinspiration hjälper vi dig. 

Alla tillbehör har sin funktionmen går det verkligen att ha för många? Det ska vara roligt att ha en iPhone och ibland kan det räcka att byta skalet för att det ska kännas som en helt ny mobil. I vårt sortiment hittar du inteenbart tillbehör som gör din mobil snygg. Vi har även batteri, powerbanks, reservdelar och mycket mer. 

Vi vet, marknaden för iPhone tillbehör är som en djungel. Den kan vara svårnavigerad och innehåller en stor variation av mobil accessoarer, så för att underlätta för dig som besökare har vi samlat de snyggaste och bästa iPhone tillbehören på en och samma sida. 

iPhone tillbehör till alla iPhone modeller

Mobiltelefonen är en mode accessoarer som ständigt finns vid din sida. Varför ska du då spara in på tillbehör av dålig kvalité? En produkt som finns för dig i vått och torrt behöver din kärlek. Skäm bort din iPhone med snygga fodral för att visa din uppskattning! Kika in på vårt urval av tillbehör som både du och din iPhone kommer älska, och behöver.

iPhone är förmodligen den mest sålda mobiltelefonen på marknaden, och därför har vi ett stort utbud av tillbehör till alla iPhone modeller. Så om du äger den senaste versionen av iPhone - kolla in iPhone 12 och iPhone 11 Pro Max. Har du en iPhone 8 i din ägo har vi produkter för dig med. Utbudet är brett och oavsett om du är på jakt efter laddare, iPhone fodral, skärmskydd, hörlurar eller en USB-adapter har vi vad du söker efter. Vår meny till vänster gör det enkelt för dig att upptäcka nya tillbehör samt hitta rätt tillbehör för just din iPhone modell. För att göra extra smidigt har vi delat upp tillbehören per modell i menyn.
Upplever du att det är svårt att hitta det du söker? Tveka inte att
kontakta kundtjänst eller skriv till oss i vår chattfunktion så ser vi till att vägleda dig. 

iPhonefodral i världsklass - vi har iPhoneskal till alla iPhone modeller 

Är du som vi och älskar möjligheten till förändring? Vi är alla olika och har unik smak, därför erbjuder vi skydd av olika slag och stilar. iPhonefodral, iPhoneskal och plånboksfodral – kärt barn har många namn. Vad du nu väljer att kalla det spelar mindre roll. Det du behöver veta är att det hjälper att skydda din mobil.

Vill du undvika att få en repa i skärmen, en krossad baksida eller en sprucken skräm? Då behöver du ett mobilskal och skärmskydd. Som tur är har vi ett stort utbud av iPhoneskal och iPhonefodral till alla modeller. De flesta av Apples mobiltelefoner har en skärm som sträcker sig från kant till kant för en förbättrad användarupplevelse, men det innebär också större risk för skadar. Genom att sätta på ett skärmskydd behöver du inte vara rädd för repor, tillsammans med ett fodral eller skal säkrar du upp för ytterligare skador på din mobil. Och är du en person som har svårt att hålla koll på mobiltelefonen och plånboken samtidigt erbjuder vi även snygga plånboksfodral. 

För dig som tyvärr redan har en sprucken skärm eller en mobil som krånglar kan du kika in på vår sida; begagnade mobiltelefoner och se efter om det finns en modell som passar dig. En begagnad mobiltelefon gynnar inte bara din plånbok utan även miljön! Om du hellre vill lösa problemet själv erbjuder vi reservdelar till alla iPhone modeller, samt möjligheten att boka reparation av din iPhone om du hellre vill att proffs gör det åt dig. 

Apple produkter 

Apple jobbar ständigt för att förbättra design, prestanda och användarupplevelse. Deras senaste modell, iPhone 12, har en OLED-skärm som sträcker sig från kant till kant. Med en design som påminner om iPhone 5 i utförandet men en prestanda som slår alla konkurrenter. Det är världens minsta, tunnaste och lättaste 5G mobil. De två 12-megapixelkamerorna tillåter ultravidvinkelfotografering och nattläge på alla kameror för dig som vill ta den där perfekta bilden. Låter detta intressant? Läs mer här iPhone 12.  

En oslagbar funktion Apples produkter har är att du kan synka alla dina enheter med ditt Apple-ID, som gör det möjligt att smidigt växla mellan dina enheter. Äger du flera produkter av Apple; iPhoneiPad eller en Apple watch kan du genom att logga in med Apple-ID föra över allt viktigt mellan produkterna. 

Vi på iXpress älskar Apple och deras produkter. Förhoppningsvis gör du det lika mycket som oss och hittar det tillbehör du är i behov av. 

Stäng