0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

iPhone 8

Begagnad iPhone 8

Istället för att köpa en ny dyr iPhone finns det likvärdiga begagnade alternativ till mycket lägre pris. När du köper en begagnad iPhone 8 gör du samtidigt en insats för vår miljö eftersom tillverkningen av en ny mobiltelefon är en stor belastning på miljön.

Tryggt och prisvärt köp av begagnad iPhone 8

När du köper en begagnad iPhone 8 hos PCXpress får du en telefon med bra funktionalitet till ett mycket bra pris jämfört med nypris. Iphone 8 finns med 64 GB eller 256 GB minne. Du kan spara flera tusenlappar på att köpa en begagnad telefon. Till skillnad från andra varor som bilar och kläder slits inte en mobiltelefon på samma sätt. Funktionen är ofta densamma i en begagnad iPhone 8 som i en ny. Det enda som behöver bytas ut med jämna mellanrum är batteriet.

Mobiltelefonerna hos oss på PCXpress kommer från pålitliga leverantörer och är av god kvalitet. Telefonerna är funktionstestade och fabriksåterställda. Hos oss får du en helt annan trygghet än när du köper en begagnad iPhone av en privatperson. Våra köpvillkor ger dig en grundläggande trygghet vid köpet som t.ex. 60 dagars funktionsgaranti och 14 dagars ångerrätt. Du har även möjlighet att delbetala din begagnade iPhone 8.

Telefonerna hos PCXpress är inte renoverade med tredjepatsdelar. Det vill säga att våra begagnade iPhone består oftast av originaldelar. Det enda som kan ha bytts ut är batteriet, eftersom ett batteri har en begränsad livslängd och behöver bytas ut efter en viss tids användning. Genom graderingssystemet A till C kan du välja skick på mobiltelefonen. En telefon med graderingen A+ är i nyskick. Modeller med lägre gradering kan t.ex. ha mindre repor men har ett lägre pris. Telefoner med lägsta gradering har flera repor men fungerar utmärkt att använda eftersom alla telefoner är funktionstestade. Om du vill ha ett helt nytt batteri i telefonen går det att få för 300 kr extra.

Vi säljer även tillbehör som hörlurar och skal till telefonerna. Kom ihåg att lägga till dessa vid din beställning.

läst mer

iPhone 8

Fallande ordning

   

26 artiklar

Fallande ordning

   

26 artiklar