Facebook Pixel

Begagnad iPhone 8 64GB Silver Grade A

1 899 kr
Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
60 dagars garanti.
14-dagars Ångerrätt
Begagnad iPhone 8 256GB

Läs mer om vår gradering

Ej i lager

Begagnad iPhone 8

I en design helt i glas, världens populäraste kamera och det smartaste chippet en smartphone någonsin har blivit utrustad med ger dig en begagnad iPhone 8 möjligheter som inte varit tillgängliga tidigare och du ger miljön en hjälp på traven.  

Retina HD-skärm

iPhone 8 är utrustad med en helt ny Retina HD-skärm med en True Tone-teknik som automatiskt justerar färgbalansen för att matcha omgivningens ljus. Ett stort färgomfång som gör att allt skärmen klarar av att visa blir klarare och mer levande. Dual-domain-pixlar som gör att bilden är lika tydlig oavsett vinkel du kollar från.  

Världens populäraste kamera

Den 12 MP-kameran iPhone 8 har kommer med en större och snabbare sensor, djupare pixlar, ett helt nytt färgfilter samt förbättrad optisk bildstabilisering både för bilder och video. Kameran klarar av att spela in videor i 4K och framkameran är en 7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash som kommer att ta dina selfies till en ny nivå.  

A11 Bionic gör din iPhone 8 oövervinnerlig

A11 Bionic gör att din smartphone blir ännu snabbare och kraftfull. Chippet gör att din iPhone 8 är upp till 70 procent snabbare än dess föregångare. Processorn gör även att din mobiltelefon optimerar sin batteritid bättre, gör att spel och andra appar används smidigare och grafiken blir superb.  

Övrigt

iPhone 8 går att ladda trådlöst på laddningsstationer eller laddningsplattor vilket gör att du slipper ha med dig onödiga kablar när du lämnar huset. iPhone 8 är vatten-, stänk- och damm beständig och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529.  

Om våra begagnade telefoner

Varje telefon har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering i vår graderings guide. Välj mellan olika färger och klasser i vår webbshop. Oavsett skick på mobiler, är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagars garanti. Telefonen säljes utan tillbehör!   

- Batteriet funktionstestat med toppbelastning kapacitet   

- Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd   

- Olåst, fungerar på alla operatörer   

- 60 dagars garanti  

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis: 

”Begagnad iPhone 8 64GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone 8 64GB Bra skick” 

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada. 

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket: 

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken. 

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor.  

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter. 

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B 

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt.  

Varför köpa en begagnad iphone hos iXpress?

Våra experter testar och betygsätter alla våra produkter efter ett helt säkert system. På det här sättet kan du känna dig trygg med ditt köp hos oss redan innan telefonen når dig. Utöver det får du alltid 60 dagars funktionsgaranti och 14 dagars öppet köp när du väljer att beställa en begagnad iPhone 8 från oss. Telefonen är funktionstestad enligt konstens alla regler och den är helt fabriksåterställd. Utöver det är den olåst så du kan välja vilket abonnemang du vill och på det viset tjäna en hacka till genom att välja det perfekta valet för dig. 

Mer information
SKUi864SLA
ModelliPhone 8
Val av skickKlass A - Mycket bra skick
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 8 64GB Silver Grade A
Your Rating