Vad gör iPhone 8 till en så bra telefon?

Vad gör iPhone 8 till en så bra telefon? Funderar du på att köpa en iPhone 8? Nedan undersöker vi funktionerna som gör iPhone 8 så bra. Köp en begagnad iPhone 8 från iXpress idag och dra fördel av vår 60 dagars uppstartsgaranti.

Trådlös iPhone-laddning

Med tekniska förändringar och industrimode lanserade Apple iPhone 8 med trådlös laddning, precis som Samsung gjorde tidigare samma år. Det är en mycket praktisk funktion att ha. Sätt bara telefonen på en trådlös laddare och telefonen börjar laddas. Du behöver inte längre plocka upp telefonen, dra ut kabeln, lämna skrivbordet och sedan när du återvänder försöker du hitta kabeln som oundvikligen har gått under, ner på sidan eller någon annanstans som inte är där du lämnade den. När du återvänder ska du bara luta den tillbaka på dynan och fortsätta ladda.

Sista iPhone med en hemknapp

IPhone 8 är den sista enheten som bär den berömda hemknappen. Efter detta är alla knapplösa Face ID-säkerhet. Även om programvaran har förbättrats finns det tillfällen där det inte tar upp ditt ansikte och ett sexsiffrigt lösenord krävs för att öppna det. Inget av detta behöver ske med iPhone 8, touch ID och en hemknapp.

Snygg glasbaksida

En annan faktor mellan iPhone 7 och 8 är glasets baksida. Det främsta skälet var att glaset är att tillåta trådlös laddning, men knock-effekten är estetiken. Telefonen är helt enkelt riktigt snygg.

De har bra prisnivåer

De kostar mellan mellan 2999 kr – 3599 kr beroende på den minnesstorlek och skick du väljer. Enhetens specifikationer är bra för pengarna med många av samma funktioner som den högre prissatta iPhone X men för ett billigare pris. Så du får mycket kvalitet för ett rimligt pris och med Svea kan du också dela upp betalningen vilket gör det ännu mer prisvärt.

IPhone 8-kameran är samma som en iPhone X

På både iPhone X och iPhone 8 får du en 12MP-kamera. Detta betyder att du kan ta samma kvalitetsfoton för att spara eller sociala medier till ett lägre pris på 8. I själva verket har den nyligen lanserade iPhone 11 Pro-serien fortfarande en 12MP-kamera i sig, så varför köpa en dyrare telefon eller abonnemang utan att få något bättre?