0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Om iXpress AB

iXpress närmar sig nu 15 års erfarenhet av att tillhandahålla hård- och mjukvarulösningar som förenklar. Genom att hantera vårt eget lager och i stor utsträckning bedriva försäljning på internet kan vi minimera antalet mellanhänder och själv ha översikt av kedjan från tillverkaren till dig som slutkund. Detta innebär främst ett insatt och personligt bemötande från vår sida men även mer förmånliga priser.

Vi fäster stor vikt vid att endast sälja produkter som vi själva kan tänka oss att använda. Därför är vi villiga att lägga extra mycket tid på att söka upp de produkter som matchar dina behov. När du väljer att anlita oss får du därmed hjälp hela vägen.

Vi kan tillhandahåller helhetslösningar som tar dig från idé till fungerande koncept.

Bland vårt utbud av hårdvara hittar du ett brett sortiment som lämpar sig såväl för spelentusiasten som hemmakontoret eller den större firman. Vi saluför komponenter, kompletta dator och mycket mer.

Den enda uppgift som en säljare har hos oss är att säkerställa att du får den produkt du faktiskt vill ha. Våra ledord och nyckelbegrepp är ansvar, äkthet, kundperspektiv och personlig service.

Besök även gärna vår butik i Malmö!

Vi ser fram emot att ni kontaktar oss!

iXpress AB orgnr: 559045-7791