Facebook Pixel

iPad Pro

Begagnad iPad Pro

Med Pro-modellen får du prestanda som är kraftigare än en del laptops och på de nya Pro-modellerna får du en igenkännande design som Apple tagit tillbaka. I vårt sortiment hittar du begagnad iPad Pro modeller av högsta kvalitet. Tillsammans med utbudet av tillbehör som finns tillgängligt kan du få en surfplatta som överträffar bärbara datorer i både design och teknologi. Är du på jakt efter en surfplatta med professionellt hög nivå på allt och världens mest avancerade mobila skärm? Kika då in vårt utbud av begagnad iPad Pro hos oss på iXpress!

Stäng
Filter
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-12 av 227

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy
Filter
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-12 av 227

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy

Begagnad iPad Pro ett bra val för samvetet och miljön

Du sparar inte bara pengar när du köper begagnade surfplattor, du gör även bra miljöval. Idag går allt för mycket välfungerande elektronik förlorad och iXpress finns för att erbjuda dig möjligheten till att hjälpa miljön. Kika på vårt breda sortiment av begagnade och billiga iPad Pro. Gör rätt val - köp din begagnade iPad Pro hos oss på iXpress till marknadens bästa pris!

Med iPad Pro är allt möjligt

Skärmen som sträcker sig från kant till kant gör att iPad Pro blir som en magisk skiva glas som kan göra allt du behöver på en dator. Den heltäckande skärmen gör mer än bara presentera verklighetstrogna färger, tillsammans med ProMotion-teknik ger iPad Pro dig en enastående visuell upplevelse där allt känns snabbt och hänförande. Vi kan lova att du aldrig kommer ha en tråkig stund med din begagnade iPad Pro.

Stäng