0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

iPhone

Köp en begagnad iPhone - spara pengar och miljö!

Det finns flera anledningar till att köpa en begagnad iPhone: spara pengar, spara miljö och, sist men inte minst, det är en kvalitativ produkt. Oavsett om du har den nyaste mobilen eller en mobiltelefon från en tidigare generation, så kommunicerar produkterna inom Apple-familjen väl. Det är därför en iPhone alltid är ett köp för både nuet och framtiden.

I dagens samhälle är en mobiltelefon helt nödvändig och alla förutsetts äga en. När mobilen börjar lägga av uppstår alltid frågan: vilken mobil ska jag köpa nu? Ibland är en ny mobil helt enkelt för dyr - i alla fall om du vill ha kvalitet. Det bästa sättet för att både du och plånboken ska bli nöjda är att köpa en begagnad iPhone. Självklart är mobilerna både funktionstestade och fabriksåterställda. Du får en välfungerande märkesprodukt som kommer att hålla flera år!

Vilken iPhone modell ska du välja?


Som alltid erbjuder Apple ett stort utbud av både modeller och färger. Det gäller självklart också våra begagnade iPhones. Tänk igenom vad du behöver och välj mellan en iPhone 6s eller en iPhone 7. Mobiltelefonerna har olika stort minne och du kan välja mellan de mindre och billigare 16 GB och 32 GB, mellanklassen 64 GB och slutligen 128 GB eller 265 GB - om du behöver mycket minne och hög arbetskapacitet.

Vad är skillanden mellan en iPhone 6 och iPhone 7? Apple utvecklar ständigt sina mobiler och iPhone 7 har en bättre kamera, större ramminne samt är snabbare i processorn. Kameran i iPhone 6 är mycket bra, men om du älskar att fotografera och tycker att kamera är väldigt viktig, bör du välja en 7:a. En snabbare processor innebär att mobilen tänker snabbare. Hur stort ramminne en mobiltelefon har, påverkar hur mycket din mobiltelefon kan hålla i minnet på samma gång. Detta är viktigt om du arbetar mycket via mobiltelefonen och använder flera appar samtidigt.

Skärmstorlek


Det som skiljer en iPhone 7 och 7 Plus är skärmstorleken; detsamma gäller en iPhone 6. Skärmstorlek är en smaksak och beror både på vad du föredrar, hur du använder din mobiltelefon, fickan och väskan samt hur stora händer du har. Om du vill ha en stor skärm, 5,5 tum, väljer du en iPhone 7 plus eller 6 Plus. Om du däremot vill ha en mindre skärm, 4,7 tum, väljer du en begagnad iPhone 7 eller 6S.

Gradering A-C


När du köper din begagnade iPhone väljer du vilket skick som mobiltelefonen ska vara i. Om du vill ha en mobil som är i nyskick, väljer du A+. Om du däremot kan tänka dig någon lite repa, men samtidigt betala mindre, väljer du en mobil i A eller B-klassen. Om skicket inte spelar roll, utan det är ekonomin som styr, så väljer du en C - självklart fungerar den som den ska.

Du kan också välja mellan ett nytt eller använt batteri till din nya mobil. Det medföljande batteriet är begagnat, men om du vill byter vi ut det till ett nytt - för 300 kronor extra får du ett nytt batteri i din begagnade iPhone.

Köp en begagnad iPhone för en hållbar utveckling


Att köpa en begagnad iPhone är inte bara ett smart sätt att spara pengar på, utan också bra miljön. Mobilerna är förvisso använda, men vi kontrollerar dem och säljer endast välfungerande produkter. Det är helt onödigt att inte använda saker som redan är tillverkade och som till och med finns i Sverige! En begagnad mobiltelefon håller i flera år och fungerar utmärkt.
läst mer

iPhone

Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 36 av totalt 42

  1. 1
  2. 2
Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 36 av totalt 42

  1. 1
  2. 2