Facebook Pixel

iPad

 

Begagnad iPad 

De bästa erbjudandena på begagnade iPads finns hos oss  iXpress 

Oavsett om du reser eller är hemma, i ditt yrkesliv eller privatliv, är iPad en mångsidig platta som kan anpassa sig till alla dina behov. Det kan dock vara svårt att hitta en billig iPad. Den goda nyheten är att, tack vare oslagbara erbjudanden hos oss på iXpressfinns det äntligen prisvärda iPads! 

Den begagnade iPadenEplatta med många möjligheter 

Med lanseringen av den första generationen iPads satte Steve Jobs en revolution i rörelse. Återigen har denna visionära man helt förändrat våra vanor med sina Apple-produkter. En sann miniatyrdator, iPad gör det möjligt att arbeta på dokument samt surfa på webben, läsa tidningar och kolla e-post. Det är en mycket intuitiv enhet. Men, som många Apple-produkter, kan de vara mycket dyra att köpa. Det är där en begagnad iPad kan hjälpa till. På iXpress har varje begagnad iPad vi säljer kontrollerats noggrant och levereras funktionsgaranti – så att du kan surfa i lugn och ro! 

Varför det är bättre att köpa en begagnad iPad? 

Begagnade iPads erbjuder många olika fördelar. De kostar inte lika mycket som en ny samtidigt som du ger dig samma kvalitet och försäkran som nya enheter. :D 

Billiga iPads: En modell för alla 

iPad har genomgått många förändringar sedan den första generationen modeller släpptes. Det kan vara något lättare att hitta en billig iPad i de äldre modellerna, men att uppleva de senaste innovationerna från Apple kommer att kosta lite extra. För att göra rätt val utifrån dina behov, kan du ta en titt på de fyra olika kategorierna av begagnade iPads nedan: 

  • Begagnad iPad: Med en 9,7-tums skärm, detta är den klassiska Apple iPad produkten. Vi är nu inne på den sjätte generationen av modeller. Varje begagnad iPad som sålts under de senaste åren har förvånat sin publik. En utmärkt surfplatta i familjestorlek, iPaden från 2010 inriktade sig på en perfekt bildkvalitet för optimal visningskomfort, en lagringskapacitet på upp till 64GB, och möjlighet till Wi-Fi eller mobilt nätverk. 

 

  • Begagnad iPad Air: Tunnare och kraftfullare än iPad, iPad Air kommer med en 9,7-tums skärm - vilket gör den till den perfekta begagnade iPad för personer på resande fot, som vill arbeta var de än är. Varje generation har utrustats med det senaste toppmoderna chipet för att garantera god prestandaiPad Air 3 drivs av det berömda A12 Bionic chip som också finns i iPhone X och XS Max enheterna. 

 

  • Begagnad  iPad Pro: Stjärnan i laget av iPads är också den dyraste, naturligtvis. Lyckligtvis kan du hitta denna platta i iXpress begagnade iPad-katalog. Liquid Retina-skärmen finns i två storlekar: 11 eller 12,9 tum. Utrustad med Face ID-teknik, låser den upp plattan både stående och liggande. Tack vare A12X Bionic chipet, visar den enastående grafikprestanda som kommer att tillfredsställa fotografer som passionerade gamers. 

 

  • Begagnad iPad Mini: För dem som känner att dimensionerna av en klassisk certifierad iPad är lite för stor, finns det iPad Mini som ett alternativ. Med en skärm på 7,9 tum kan du använda den diskret till alla dina projekt, oavsett om du kopplar av till en film eller arbetar. Med en vikt på mindre än 500g är den begagnad iPad Mini en lätt surfplatta som du enkelt kan transportera i din hand. 

Det finns inget bättre än att köpa en begagnad iPad från iXpressså att du äntligen kan njuta av komforten i denna ikoniska Apple-produkt och dessutom till ett överkomligt pris. Köp en iPad och ta med den överallt och låt fantasin flöda! 

IPAD Black Friday Erbjudanden 

Om du vill hitta de bästa rabatterna och priserna på Apple iPads under Black Friday eller Cyber Mondayhar vi den perfekta lösningen till dig, surfa in på vår webbplats och hitta grymma deals. Varför köpa en ny iPad om du kan få en begagnad modell som bara är några år äldre men ser ut och presterar lika bra som en ny? 

IPAD Cyber Monday Erbjudanden 

Om du vill ha en iPad till ett grymt erbjudandekaiXpress vara din nya favoritwebbplats :D Vi har några av de bästa Cyber Monday erbjudandena på iPads och vi lovar att alla våra enheter inspekteras av proffs innan de skickas ut till dig. Det är därför det medföljer en funktionsgaranti

Hej, vi är iXpress, den ledande marknadsplatsen tillägnad begagnade enheter. Vårt uppdrag? 

Läs mer Stäng