Facebook Pixel

iPad

Begagnad iPad  

Med lanseringen av den första generationen iPads satte Steve Jobs en revolution i rörelse. Återigen har denna visionära man helt förändrat våra vanor med sina Apple-produkter. En sann miniatyrdator, iPad gör det möjligt att arbeta på dokument samt surfa på webben, läsa tidningar och kolla e-post. Det är en mycket intuitiv enhet. Men, som många Apple-produkter, kan de vara mycket dyra att köpa. Det är där en begagnad iPad kan hjälpa till. På iXpress har varje begagnad iPad vi säljer kontrollerats noggrant och levereras funktionsgaranti – så att du kan surfa i lugn och ro!  

 

Den begagnade iPaden: En platta med många möjligheter 

Oavsett om du reser eller är hemma, i ditt yrkesliv eller privatliv, är iPad en mångsidig platta som kan anpassa sig till alla dina behov. Det kan dock vara svårt att hitta en billig iPad. Den goda nyheten är att, tack vare oslagbara erbjudanden hos oss på iXpress, finns det äntligen prisvärda iPads!   

iPad har genomgått många förändringar sedan den första generationen modeller släpptes. Det kan vara något lättare att hitta en billig iPad i de äldre modellerna, men att uppleva de senaste innovationerna från Apple kommer att kosta lite extra. För att göra rätt val utifrån dina behov, kan du ta en titt på de fyra olika kategorierna av begagnade iPads nedan:  

 

De bästa erbjudandena på begagnade iPads finns hos oss på iXpress   

Begagnad iPad Gen 

iPad Gen är en av de populäraste iPad-modellerna och är bättre än någonsin, stöd för Smart Keyboard och Apple Pencil samt utrustad med flertalet andra IOS-funktioner kommer du aldrig ha en tråkig stund. Skapa, lär dig saker, jobba och spela spel som aldrig förr på den uppslukande 10,2-tums Retina-skärmen, med över en miljon appar i App Store, även Apple Arcadespel. Kamera på fram- och baksidan. Snabb uppkoppling via WiFi , batteri som räcker hela dagen och Touch ID får du en helt ny värld att upptäcka. 

  

Begagnad iPad Air 

Tunnare och kraftfullare än iPad, iPad Air kommer med en 9,7-tums skärm - vilket gör den till den perfekta begagnade iPad för personer på resande fot, som vill arbeta var de än är. Varje generation har utrustats med det senaste toppmoderna chipet för att garantera god prestanda. iPad Air 3 drivs av det berömda A12 Bionic chip som också finns i iPhone X och XS Max enheterna.  

  

Begagnad iPad Pro 

Stjärnan i laget av iPads är också den dyraste, naturligtvis. Lyckligtvis kan du hitta iPad Pro i iXpress begagnade iPad-katalog. Liquid Retina-skärmen finns i två storlekar: 11 eller 12,9 tum. Utrustad med Face ID-teknik, låser den upp plattan både stående och liggande. Tack vare A12X Bionic chipet, visar den enastående grafikprestanda som kommer att tillfredsställa att från fotografer till passionerade gamers.  

  

Begagnad iPad Mini 

För dem som känner att dimensionerna av en klassisk certifierad iPad är lite för stor, finns det iPad Mini som ett alternativ. Med en skärm på 7,9 tum kan du använda den diskret till alla dina projekt, oavsett om du kopplar av till en film eller arbetar. Med en vikt på mindre än 500g är den begagnad iPad Mini en lätt surfplatta som du enkelt kan transportera i din hand.  

Det finns inget bättre än att köpa en begagnad iPad från iXpress, så att du äntligen kan njuta av komforten i denna ikoniska Apple-produkt och dessutom till ett överkomligt pris. Gör rätt val - köp din begagnade iPad idag hos oss på iXpress och låt fantasin flöda!   

  

Begagnad iPad ett bra val för samvetet och miljön   

Utöver det självklara: priset. Får du samma funktioner, egenskaper och kvalitet som du får i en ny iPad Pro. Och är du som oss och värnar om miljön är en begagnad iPad det optimala köpet för dig. Vi har under lång tid arbetat med Apple produkter och erbjuder därför bara de bästa iPad Pro. Vill du vara en av oss som tar kampen för miljön.    

Du sparar inte bara pengar när du köper begagnade surfplattor, du gör även bra miljöval. Idag går allt för mycket välfungerande elektronik förlorad och iXpress finns för att erbjuda dig möjligheten till att hjälpa miljön. Kika på vårt breda sortiment av begagnade och billiga iPad. Gör rätt val - köp din begagnade iPad hos oss på iXpress till marknadens bästa pris!    

 

iXpress hjälper dig med din beställning av iPad   

Vi finns tillgängliga på telefon mellan 11-17 på vardagar och 11-14 på lördagar, vill du hellre besöka oss finner du oss på Föreningsgatan 70 i Malmö. Dina behov och åsikter är betydelsefulla, därför anstränger vi oss för att alltid finnas där för dig så snabbt vi kan. Välkommen till iXpress - din bästa kompis gällande service och Apple produkter.   

Läs mer Stäng