Facebook Pixel

iPhone

Begagnade iPhones

Söker du billiga begagnade iPhones – då är iXpress butiken för dig. Med ett erfaret team av reparatörer kan vi återställa och ge nytt liv till restaurerade iPhones – med kvalité lika god som nya. Detta är inte bara ett smart val för plånboken, det är även ett generöst bidrag till miljön. Välkommen att hitta den iPhone-modell som passar dig bäst!

Stäng

Köp begagnade iPhones hos iXpress

Hos oss på iXpress hittar du pålitliga och begagnad iPhone till billiga priser! Vi är experter på att reparera, restaurera och ge ett slagkraftigt pris på begagnade iPhones av alla dess slag! iXpress är ett familjeägt företag med en vision: att erbjuda våra kunder de mest tilltalande iPhone-erbjudandena som bara är möjligt. I vårt stora sortiment av begagnade och billiga iPhones har vi modeller som passar de flesta ändamål och behov. Här finns både äldre modeller, som iPhone 6, och senare modeller som iPhone 13 från Apple. Välkommen att kika in och hitta den smartphone som passar just dig!

Gör ett klimatsmart val – köp en begagnad iPhone

iXpress tillhandahåller ett kunnigt team av såväl säljare som reparatörer – allt för att våra kunder ska få de bästa begagnade mobiltelefonerna till billiga priser. Vi är stolta över det goda renommé som många nöjda kunder gett oss, men strävar alltid efter att förbättra vårt kundbemötande. Viktigt att komma ihåg är att ett köp av begagnade mobiltelefoner inte bara gynnar en själv – det är även en god insats för vårt klimat. Idag konsumeras och slängs otaliga ton elektronik, vars miljömässiga avtryck riskerar få förödande konsekvenser framgent.

Läs vidare för att lära dig allt om vårt graderingssystem av begagnade mobiltelefoner, återvunnen elektroniks klimatpåverkan och jämförelsen mellan iPhone och Samsung.

A-, B- och C-gradering: Hur vi rankar begagnade iPhones

Vi använder termerna A, B och C för att beskriva det visuella skicket för de enheter vi säljer. Oavsett synbar kvalité är alla iXpress-certifierade enheter garanterad optimal funktionalitet.

Gradering A

Det bästa skicket iXpress har att erbjuda. Skärmen och prestandan på enheten är i utmärkt skick och du som konsument kan vara trygg i att du köper en begagnad mobiltelefon av hög kvalité.

Gradering B

Skärmarna på dessa enheter är i mycket gott tillstånd. Det finns lätta repor eller hack som inte påverkar telefonens funktionalitet. Trots marginella brister kan konsumenten i god anda köpa en begagnad iPhone i samma kvalité som en ny.

Gradering C

Skärmarna på dessa enheter är i god fason. Det finns en del slitage, men som inte påverkar telefonens funktion. Dessa enheter har estimerats till det lägsta priset för att hjälpa dig att spara pengar på en telefon som fungerar bra.

Varför ska du välja en begagnad iPhone?

Sedan lanseringen har Apple tagit ett stort grepp om den globala smarttelefonmarknaden. Aktningen för iPhones alla modeller kan förklaras av bra design, hög användarupplevelse, personalisering och varumärkeslojalitet. Om du fortfarande är osäker på varför en billig iPhone är det bästa valet för dig kan den här guiden vara övertygande. Här är några parametrar att ta i beaktning när du väljer en begagnad iPhone från iXpress.

Välj en billig iPhone för bättre kompatibilitet

En iPhone är perfekt om du äger en Mac-dator, iPad eller Apple Watch. Med Apples enheter får du ett komplett ekosystem med sömlösa övergångar. Du kan starta aktiviteter eller projekt på en Apple-enhet och fortsätta där du slutade på en annan. Apple Airdrop-funktionen gör det också enkelt att överföra filer från en iOS- eller mac-iOS-enhet till en annan. Dessutom är Apple Watch endast kompatibla med iOS- och Mac-enheter. Det betyder att om du vill få en Apple watch behöver du en iPhone för att dra full nytta av den.

Välj en iPhone för regelbundna iOS-uppdateringar

När de senaste iOS-uppdateringarna släpps är de tillgängliga för alla kompatibla enheter samtidigt. Det tar några månader för majoriteten av iOS-användare att uppdatera till den senaste systemversionen. De flesta Samsung-enheter får den senaste Android-systemversionen först när den släpps.

Välj en iPhone för ett större utbud av appar

Appar släpper och uppdateras vanligtvis på iPhones före andra enheter eftersom utvecklare tycker att det är lättare att skapa på iOS. Många utvecklare väntar tills appar blir populära på iOS innan de försöker bygga en Android-version. Om du vill se till att du har tillgång till de senaste apparna kan iPhone vara det bättre valet för dig.

Billig iPhone - snabbare prestanda

Många tycker om hur iPhones verkar gå snabbt och smidigt, med få fall av frysning eller krasch. Högpresterande funktioner, som att spela, titta på videor eller ha flera appar öppna samtidigt verkar inte sakta ner en iPhone. Vissa iPhone-navigering och gester kan vara utmanande för dem som inte känner till iOS, men dessa gester är lätta att lära sig.

iPhone 13

Multifunktionell och stilsäker mobiltelefon

Mycket talar för att det är just iPhone 13 du ska köpa om det är en ny iPhone du är ute efter. Precis som iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max erbjuder standardversionen samma funktioner i form av prestanda, kameror och så vidare - och bara storleken skiljer dem åt.Gemensamt för hela serien är den övergripande designen, att alla fyra har OLED-skärm, smalare sensorpanel, nya videofunktionen cinematiskt läge och 5G.

Begagnad iPhone kommer med bra kameror och tålig skärm

Kameran är för många den viktigaste funktionen i en ny telefon, och när man jämför med föregångaren iPhone 12 Pro är iPhone 13 inte bara bättre, utan ofta jämförbar med systermodellen, den dyrare iPhone 13 Pro. De båda ger märkbart bättre bilder - till exempel blir porträttbilder i dämpad belysning betydligt bättre och ansiktet framträder betydligt tydligare. Då är så klart skillnaden betydligt större när man jämför med en några år äldre mobil, iPhone eller en telefon från någon annan tillverkare än Apple.

Många smarta funktioner

Givetvis har iPhone 13 inte bara modernare teknik, utan tar även med sig en tåligare skärm - ceramic shield - som minskar risken markant för att skärmen ska gå sönder när du tappar telefonen. Här finns även trådlös laddning inklusive stöd för Magsafe, Apple Pay. Den är vattentålig, har Face ID med snabb och säker ansiktsigenkänning för att låsa upp telefonen eller identifiera dig i Mobilt Bank ID. iPhone 12 är en multifunktionell och modern telefon för alla ändamål och behov.

iPhone 12

Den nya iPhone 12-serien liknar kanske en vanlig iPhone utan några stora uppdateringar. Det ligger något i det – men när det kommer till kritan, är det inte helt sant. Den skarpa iPhone 12-serien har nämligen flera spännande specifikationer, bland annat A14-chip med nanometer-teknik, möjlighet för 5G hastighet, en utmärkt Super Retina XDR OLED-skärm med Ceramic Shield, optimerat batteri och en avancerad kamera med en avancerad Porträttfunktion. Oavsett vilken iPhone 12-modell du väljer, får du en begagnad iPhone i den bästa ligan när du handlar från iXpress.

Begagnade iPhone 12

iPhone 12 har allt och lite till. En 6,1-tum OLED-skärm i världsklass. En helt ny superprocessor. Videokamera som kan spela in filmer värda Hollywood. 4 gånger bättre skydd mot tappskador än föregångare. Och framför allt, banbrytande tekniska nyheter! Köper du den dessutom begagnad gör du en tjänst för miljön och din plånbok. iPhone 12 är en del av Apples senaste generation av smartphones med OLED-skärmar, 5G-anslutning, A14-chip för bättre prestanda, förbättrade kameror och MagSafe, allt i en ny, kvadratisk design.

Billig begagnad iPhone – stilsäker design

Slut ögonen och spola tillbaka tiden till 2010. Det är precis det Apple har gjort när de designade deras nya flaggskepp. Ramen är inte längre rundad, utan är precis som på iPhone 4 - plan. Uppdateringen har även glasytorna på fram- och baksidan, vilket ger en skön retrokänsla till iPhone 12. Man kan lugnt säga att tekniken går framåt när en jämförelse mellan iPhone 12 och dess tidiga föregångare görs.

Slitstarka fram- och baksidor

Baksidan är tillverkad av glas och aluminium medan framsidan är tillverkad av den nya Ceramic Shield-tekniken. Vad är Ceramic Shield, tänker ni? Jo, det är en helt ny teknik som introducerar nano-keramiska kristaller i glaset, och tack vare det ger glaset 4 gånger bättre skydd mot tappskador och repor.

OLED-skärm i världsklass

En iPhone till billigt pris med skärm i toppklass – det får du av en begagnad smarttelefon från iXpress. OLED-teknikens överlägsna kontraster och färghantering gör att iPhone 12’s 6,1-tums Super Retina XDR-skärm tar din iPhoneupplevelse till nästa nivå. Skärmen är 6,1-tum och sträcker sig från kant till kant, tack vare det bevaras den slimmade designen. Skärmen har 2532 × 1170 pixlars upplösning med 460 ppi som ger dig djupa färger och detaljerade hög- och lågdagrar.

Ny superprocessor som skämmer ut äldre iPhone-modeller

A15 Bionic är Apples nya chip. Chippet är det snabbaste som någonsin har installerats i en smartphone. Det kommer att ge din smartphone 40% bättre prestanda jämfört med tidigare modell utan att påverka batterikapaciteten. A14 Bionic spränger alla tidigare gränser och Neural Engine låter dig använda all hastighet oavsett vilket program som används.

iPhone X

iPhone X är en jubileumsmodell och släpptes tio år efter den första utgåvan. iPhone X beskrivs som en av Apple-varumärkets bästa telefoner. Detta av goda själ. Smarttelefonen är exceptionell både vad gäller design och prestanda. Om du är intresserad av att köpa en kraftfull mobil till ett billigt pris? Har du i så fall funderat på att köpa en begagnad iPhone X? iXpress är här för att svara på eventuella frågor.

iPhone X: en kompakt koncentration av kraftfull teknologi

iPhone X ger en enkel hantering och en fantastisk daglig upplevelse. Men det som också skiljer den från sina föregångare är att hemknappen är borta från framsidan, till förmån för en Face ID-funktion, som låser upp smarttelefonen med kameran. På prestandasidan lämnar iPhone X inget åt slumpen. Utrustad med ett effektivt Apple A11 Bionic-chip för att öka enhetens prestanda och i stor utsträckning kompensera dess till synes lilla 3 GB RAM och enheten fungerar sömlöst. När du köper iPhone X mobiler från iXpress kan du vara säker på att du får en avancerad produkt som är lika bra på att utföra grundläggande uppgifter som att hantera mer komplexa tekniska behov (som video, fotografering, krävande spel osv.).

Hur köper jag en billig iPhone X?

iPhone X lanserades som en jubileumsutgåva tio år efter den första iPhone-modellen gavs ut. Den har idag slutat att tillverkas, vilket gör den till väldigt sällsynt och eftertraktad. Men tack vare iXpress och vårt utbud av begagnade iPhone X-telefoner kan du njuta av rabatter på upp till 40-50% vilket gör det betydligt billigare. När du köper en begagnad iPhone X behöver du bara välja den konfiguration som passar dig bäst vad gäller lagringskapacitet, färger etc. Alla våra begagnade iPhone X genomgår dussintals tester och återställs till ett "som nytt" skick.


Var kommer begagnade iPhone X-produkter från?

I enlighet med vårt övriga utbud av begagnade iPhones kommer nästan alla begagnade iPhone X-enheter från kunder som returnerar eller byter in sin telefon. Detta efter att de köpt en ny produkt. Eller så kan det vara att kunden återvände eftersom kunden helt enkelt har ändrat åsikt eller bytt sin gamla telefon mot en ny. Dessa smartphones är i praktiskt taget perfekt skick. Det har gjorts mycket lite när det gäller driftsbruk. Med en elegant finish och avancerad prestanda gör iPhone X inte en besviken. Presenterad av iXpress till ett oslagbart pris gör vi det ännu svårare att motstå vårt sortiment av begagnade iPhone X-telefoner. Idag symboliserar iPhone X en ny era av Apples teknik. Sedan lanseringen har den varit grundbulten till efterkommande modeller och funktioner.

iPhone 8

Tryggt och prisvärt köp av iPhone 8

När du köper en begagnad iPhone 8 hos iXpress får du en telefon med bra funktionalitet till ett mycket bra pris jämfört med nypris. iPhone 8 finns med 64 GB eller 256 GB minne. Du kan spara flera tusenlappar på att köpa en begagnad telefon. Till skillnad från andra varor som bilar och kläder slits inte en mobiltelefon på samma sätt. Utöver batteriet, som kan behöva bytas med jämna mellanrum, är den iPhone 8-enheten du köper av iXpress fullvärdig en ny. Tack vare vårt kunniga team av säljare och tekniker kan du leva i god tro om att du gör ett tryggt köp hos oss.

En restaurerad iPhone 8 som är som ny

När du köper en iPhone 8 från iXpress kan du välja bland en uppsjö av varianter. Vi har alla klassiska färger från guld, space grey och silver. Vi har också reparerade iPhone 8-modellen tillgänglig i den röda färgen i begränsad utgåva, för dig som gillar att sticka ut. Varje produkt genomgår många tester för att garantera dig oklanderlig kvalitet.


Generösa köpvillkor

När du handlar hos iXpress får du:

  • 60 dagars funktionsgaranti
  • 14 dagars ångerrätt
  • möjlighet att delbetala.

Dessutom kan vi erbjuda restaurerade iPhones med originaldelar. Vi kan garantera att din begagnade iPhone 8 kommer vara lika funktionsduglig som en fabriksny. Återigen, med den lilla detaljen att batteriet kan behöva bytas ut med viss kontinuitet. Genom graderingssystemet A till C kan du välja skick på mobiltelefonen. En telefon med graderingen A+ är i nyskick. Modeller med lägre gradering kan till exempel ha mindre repor men har ett lägre pris. Telefoner med lägsta gradering har flera repor men fungerar utmärkt att använda eftersom alla telefoner är funktionstestade. Om du vill ha ett helt nytt batteri i telefonen går det att få för 300 kr extra.

Fördelar med en begagnad iPhone från iXpress

Ett billigt alternativ

Hos iXpress kan du hitta en begagnad iPhone för så lite som 1099 kr. Vi är en e-handel för begagnad elektronik med ett stort utbud av begagnade telefoner av olika modeller och leverantörer. Beroende på vilken gradering du väljer kan din begagnade telefon komma med några visuella brister - men pengarna du sparar kommer täcka upp för dessa mindre defekter.

Klimatsmart val

Svenskar bidrar till miljontals ton elektroniskt avfall varje år, varav en stor del är gamla mobiltelefoner. Telefonerna staplas på soptippar i Sverige och utomlands, där de riskerar stora skador på närmiljön. Att köpa en begagnad telefon är ett litet steg för att minska flödet av e-avfall.

Experter på begagnade iPhones

Att köpa en begagnad mobil minskar avfallet, uppmuntrar tillverkarna att agera mer ansvarsfullt och är bra för plånboken. iXpress är en av Sveriges ledande återförsäljare av begagnade iPhones. Genom att köpa begagnade telefoner, testa dem noggrant och sedan sälja dem vidare till återförsäljare gör vi vår del i att se till att ingen telefon slösas bort och varje enhet används till sin fulla potential. Vi har mobiltelefoner även i vår butik i Malmö, där du kan se och känna innan du handlar. Välkommen!

Stäng