Facebook Pixel

Begagnad iPhone X 64GB Svart Grade B

2 599 kr
Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
60 dagars garanti.
14-dagars Ångerrätt
Begagnad iPhone X 64GB

Läs mer om vår gradering, klicka här

Ej i lager

IPhone X kan hålla jämna steg med dig oavsett vad du ber den om. A11 Bionic Chip är det kraftfullaste chipet någonsin i en smartphone och erbjuder imponerande prestanda när du spelar eller växlar mellan flera appar. Telefonens TrueDepth-kamerasystem låter dig fånga underbara foton och videor, inklusive hisnande landskap, professionella snygga selfies och till och med 4K-videor. Vill du ha kul med dina foton? Då låter iPhone X Animoji-funktionen (animerade, Snapchat-liknande filter) också göra det. Och vad som ännu bättre är att iPhone X-batteriets livslängd, snabbladdning och trådlöst laddningsstöd innebär att du sällan får slut på juice medan du gör det du älskar. Köp din begagnade iPhone X idag för att få den premiumsmartphone som du förtjänar till ett pris du har råd med. 

Varje telefonmodell har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering nedan. Välj mellan olika färger och klasser.

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagarsgaranti. 

Telefonen sälj utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det nedan!

  • Batteriet är funktionstestat med Apples mjukvara och har godkänt kapacitet.
  • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
  • Olåst, fungerar på alla operatörer.
  • 60 dagars garanti.
  • Begagnad iPhone X 64GB
  • Välj mellan Grade A, B & C

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:

”Begagnad iPhone X 64GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone X 64GB Bra skick”

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada.

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor. 

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt. 

Köp en begagnad iPhone X, det bästa valet för plånboken

Känner du också att du vill ha en ny telefon, men egentligen inte har råd? Köp en begagnad iPhone X, telefonen är som ny och du tjänar pengar!

iPhone X

Den här telefonen är ett måste för alla som gillar iPhone! Den har en exklusiv design som både påminner om andra iPhone-modeller, men som är lite häftigare. Den nya skärmen går hela vägen ut till telefonens kanter och den har inga knappar alls. Maximal frihet med andra ord!
Dessutom är skärmen en Retina-skärm, vilket gör att den är superlätt att använda och den ger ett snyggt helhetsintryck. Utöver det så är skärmen tillverkad av det säkraste glaset hittills, det vill säga, du kan lätt tappa den utan att den går sönder. Du får dessutom gott om lagringsutrymme eftersom den har 64GB. Om du gillar att fotografera kommer du inte bli besviken på telefonens kamera - den är fenomenal.

För att du ska kunna spara pengar och ändå få en schysst produkt har den genomgått en rad olika tester. Allt för att du ska bli nöjd med ditt val att köpa en begagnad iPhone X. Telefonen är fabriksåterställd och är olåst, så du kan använda vilket abonnemang du vill på en gång. På det viset kan du också spara mer pengar genom att du får välja ett riktigt bra abonnemang istället för att låsa dig till ett jättedyrt med en helt nytillverkad telefon.

När du köper telefonen får du 60 dagars garanti om något skulle hända. Dessutom så har du hela 14 dagars öppet köp om du inte skulle bli helt nöjd. Men, eftersom telefonen inte är renoverad på något sätt och helt återställd så borde du bli helt nöjd på en gång.

Mer information
SKUiX64BLB
ModelliPhone X
Val av skickKlass B - Bra Skick
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone X 64GB Svart Grade B
Your Rating