iPhone SE 

 

 

I April 2020 släppte Apple en nu variant av iPhone SE, en bra smartphone till ett bra pris. 

  

Tidigare modell av iPhone SE var en mer budgetvariant på 4,7' tum som slutades säljas 2018, men nu har de gjort en ny med samma namn. Den nya iPhone SE ser ut som en iPhone 8 men insidan är som en iPhone 11 och har ett Bionic-chip, 3GB RAM och finns att få till ett bra pris. Modellen finns i svart, röd och vit och med kapacitet 64, 128 och 256GB. 

 

Den första IPhone SE var i designen lik iPhone 5. Den nya är lik iPhone 8 och har en 4,7-tums Retina HD LCD skärm med True Tone och har Dolby Vision och HDR10. Den har funktion för trådlös laddning har IP67 vattentålighet ner till 1 meter i 30 min. Skärmkameran är på 7 megapixel och mikrofonen har en fingeravtrycks­läsare inbyggd i hem­knappen. 

 

Kameran har en lins på 12 megapixel med en f/1,8 bländare, optisk bildstabilisering och Porträttläge med avancerad bokeh-effekt och möjlighet att justera skärpedjupet. Den har inte Nigth mode utan en Smart HDR, panorama och True Tone LED-blixt med Slow Sync. 

 

Kameran kan spela video i 4K med 24, 30 eller 60 bilder/s och haroptisk bild­stabilisering. Den har stöd för slowmotionvideo i 1080p med 120 eller 240 bilder/s och uppsnabbad video med stabilisering.  

 

Insidan är utrustad med en 8-kärning modern tredje generationen Neural Engine och har ett A13 Bionic chip precis som iPhone 11 har. Apple säger att det är det snabbaste chippet som går att få i en smartphone idag. Processorn kan genomföra 5 biljoner operationer per sekund och har maskininlärning för bättre prestanda och effektivitet.  

 

Batteritiden för att se på video är 13 timmar, 8 timmar för streama video och 40 timmar för att lyssna på musik. Den laddar snabbt och kan ladda till 50% på 30 min när man använder en 18W-laddare.  

Den stödjer wifi, trådlös anslutning med Bluetooth 5.0 och NFC med läsläge. 

 

Köp en begagnad iPhone SE i nyskick