Facebook Pixel

Vit iPhone 7 Skärm LCD-display — AAA Kvalité

450 kr

Skärm till iPhone 7 med LCD-display, vit och av AAA kvalitet. Har du repor eller sprickor i din skärm är det dags att byta till en hel skärm så att du kan uppleva allt iPhone har att erbjuda. 

Tryck på ikonerna nedan för att se hur vi har graderat våra skärmar.

AAA

Premium

Original refurbished

I lager (1-2 dagars lev.)

Tack Apple för en fantastisk telefon! Men ibland behöver även den bästa en makeover. Har din iPhone 7 sett bättre dagar? Är skärmen antingen full av fula repor eller ännu värre, helt sprucken? Då är det dags för ett skärmbyte.  

Denna skärm med LCD-display gör att din iPhone 7 återigen blir som ny. Skärmen har fått stämpeln AAA kvalité enligt vår gradering. Det betyder att det är något av en budgetversion. Denna version har en lägre ljusstyrka och är något tjockare än våra andra skärmar samt att det inte medföljer någon plåt på baksidan. Skärmen är tillverkad av en tredje part.  

Skärmen kan du enkelt byta ut själv. Du behöver endast lossa den befintliga skärmen och sätta dit den nya. Det tar dig endast ett par minuter och kostar inte dig några extra avgifter.  

Denna vita iPhone-skärm med LCD-display är tillverkad av en seriös tredje part som vet hur en högkvalitativ reservskärm ska göras. En livstidsgaranti medföljer och glöm inte att komplettera din telefon med ett skärmskydd för att försäkra dig om en längre hållbarhet. 

Mer information
SKURVI7GWLCD
ModelliPhone 7
Write Your Own Review
Du recenserar:Vit iPhone 7 Skärm LCD-display — AAA Kvalité
Your Rating