Facebook Pixel

Vit iPhone 5S/SE Skärm LCD-display — AAA Kvalité

249 kr

Vit skärm till iPhone 5S och iPhone SE med LCD-display och av AAA kvalitet. Har du repor eller sprickor i din skärm är det dags att byta till en hel skärm så att du kan uppleva allt iPhone har att erbjuda. 

Tryck på ikonerna nedan för att se hur vi har graderat våra skärmar.

AAA

Premium

Original refurbished

I lager (1-2 dagars lev.)

Är du ute efter en ny skärm till din iPhone 5S eller iPhone SE? Är skärmen på din smartphone antingen full av fula repor eller ännu värre, helt sprucken? Ta det lugnt, vi har reservskärmen till dig.  

Vit skärm till iPhone 5S och iPhone SE

Denna skärm har en LCD-display och passar både till iPhone 5S och iPhone SE. Skärmen har fått stämpeln AAA kvalité enligt vår gradering. Det betyder att det är något av en budgetversion. Denna version har en lägre ljusstyrka och är något tjockare än våra andra skärmar samt att det inte medföljer någon plåt på baksidan. Skärmen är tillverkad av en tredje part. 

Gör skärmbytet hemma 

Skärmen kan du enkelt byta ut själv. Du behöver endast lossa den befintliga skärmen och sätta dit den nya. Det tar dig endast ett par minuter och kostar inte dig några extra avgifter.   

Denna iPhone-skärm med LCD-display är tillverkad av en seriös tredje part som vet hur en högkvalitativ reservskärm ska göras. En livstidsgaranti medföljer och glöm inte att komplettera din telefon med ett skärmskydd för att försäkra dig om en längre hållbarhet. 

Mer information
SKURVI5SWLCD
ModelliPhone 5S
Write Your Own Review
Du recenserar:Vit iPhone 5S/SE Skärm LCD-display — AAA Kvalité
Your Rating