Facebook Pixel

Skärm LCD display iphone 6S Svart Original

825 kr

Skärm LCD-display till iPhone 6S i originalutförande, perfekt för att återställa skärmfunktionen till din enhet med hög kvalitet och precision.

Ej i lager

Ge din iPhone 6S nytt liv med vår original LCD-skärm i svart. Denna skärm är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa en perfekt visuell upplevelse och en sömlös integration med din enhet.

Kristallklar Bildkvalitet

Med vår original LCD-skärm får du en kristallklar bildkvalitet och levande färger. Upplev varje detalj på din iPhone 6S med skärpa och klarhet.

Optimal Kompatibilitet

Denna LCD-skärm är speciellt utformad för iPhone 6S, vilket säkerställer perfekt passform och sömlös integration med din enhet. Du kan vara trygg i att den kommer att fungera utan problem och ge en smidig användarupplevelse.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Den är designad för att möta de högsta standarderna och ge dig en pålitlig LCD-skärm för din iPhone 6S.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera LCD-skärmen själv och återuppliva din iPhone 6S till dess fulla visuella potential.

Ge din iPhone 6S en ny och förbättrad visuell upplevelse med vår original LCD-skärm i svart. Med dess högkvalitativa konstruktion och enkel installation är det den perfekta lösningen för att optimera din enhets prestanda och användarupplevelse.

Mer information
SKURVI6SBLCDO
ModelliPhone 6S
Write Your Own Review
Du recenserar:Skärm LCD display iphone 6S Svart Original
Your Rating