Facebook Pixel

Skärm Glas iPad Mini / Mini 2 Black

440 kr

Skärmglas för iPad Mini / Mini 2 i svart färg, vilket ger en pålitlig och högkvalitativ ersättning för din enhetens display.

Ej i lager

Ge din iPad Mini eller Mini 2 en förnyad skärm med vårt högkvalitativa skärmglas i svart. Denna skärm är en perfekt ersättning för din befintliga skärm och ger din enhet en skarp och levande bildkvalitet.

Kristallklar Bildkvalitet

Med vårt skärmglas får du en kristallklar bildkvalitet och levande färger. Upplev varje detalj på din iPad Mini eller Mini 2 med skärpa och klarhet.

Optimal Kompatibilitet

Detta skärmglas är speciellt utformat för iPad Mini och Mini 2, vilket säkerställer perfekt passform och sömlös integration med din enhet. Du kan vara säker på att den kommer att fungera utan problem och ge en smidig användarupplevelse.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Den är designad för att möta de högsta standarderna och ge dig en pålitlig skärm för din iPad Mini eller Mini 2.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera skärmglaset själv och återuppliva din iPad Mini eller Mini 2 till dess fulla visuella potential.

Ge din iPad Mini eller Mini 2 en ny och förbättrad skärm med vårt skärmglas i svart. Med dess högkvalitativa konstruktion och enkel installation är det den perfekta lösningen för att optimera din enhets visuella prestanda och användarupplevelse.

Mer information
SKURVIPMINIBLCD
Write Your Own Review
Du recenserar:Skärm Glas iPad Mini / Mini 2 Black
Your Rating