Facebook Pixel

Skärm Glas iPad 4 Vit

199 kr

Skärmglaset till iPad 4 i vitt erbjuder en kvalitativ reservdel för utbyte av trasiga eller repade skärmar, återställer enhetens visuella integritet till originalkvalitet.

Ej i lager

Ge din iPad 4 nytt liv med vårt skärmglas i vit färg. Tillverkat med högkvalitativt glas garanterar detta skärmglas en perfekt visuell återgivning och en sömlös integration med din enhet.

Kristallklar Bildkvalitet

Upplev en kristallklar bildkvalitet och levande färger med vårt skärmglas för iPad 4. Varje detalj kommer att visas med skärpa och klarhet, vilket förbättrar din visuella upplevelse.

Hållbart Material

Tillverkat av hållbart glas för att skydda din iPads skärm mot repor, stötar och smuts. Vårt skärmglas är konstruerat för att hålla din enhet skyddad och se till att den fortsätter att prestera på högsta nivå.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera skärmglaset själv och ge din iPad 4 en förnyad visuell kvalitet.

Optimal Kompatibilitet

Denna skärmglas är exakt utformad för iPad 4, vilket säkerställer en perfekt passform och problemfri integration med din enhet. Du kan vara säker på att den kommer att fungera utan komplikationer och ge en smidig användarupplevelse.

Ge din iPad 4 en uppfräschning med vårt skärmglas i vitt. Med dess högkvalitativa konstruktion och enkel installation är det den perfekta lösningen för att optimera din enhets prestanda och visuella upplevelse.

Mer information
SKURVIP4VLCD
Write Your Own Review
Du recenserar:Skärm Glas iPad 4 Vit
Your Rating