Facebook Pixel

Original Refurbished iPhone 7 Skärm med LCD-display — Svart

399 kr

Ge tillbaka värdigheten en iPhone 7 förtjänar med en hel skärm. Denna skärm är svart och har kvar sin originella LCD-display och har därför fått stämpeln Original refurbished i vår gradering. 

Tryck på ikonerna nedan för att se hur vi har graderat våra skärmar.

AAA

Premium

Original refurbished

I lager (1-2 dagars lev.)

Tack Apple för en fantastisk telefon! Men ibland behöver även den bästa en makeover. Har din iPhone sett bättre dagar? Är skärmen antingen full av fula repor eller ännu värre, helt sprucken? Då är det dags för ett skärmbyte.   

Denna iPhone 7 skärm har kvar sin originella LCD-display och gör att din iPhone återigen blir som ny. Skärmen har fått stämpeln original refurbished enligt vår gradering. Vilket innebär att det är en originaldisplay som man har bytt glaset på. Glaset på skärmen är från en tredje part medans displayen är från originalet. Väljer du detta alternativ är det så nära en fabrikstillverkad skärm från Apple du kan komma.  

Skärmen kan du enkelt byta ut själv. Du behöver endast lossa den befintliga skärmen och sätta dit den nya. Det tar dig endast ett par minuter och kostar inte dig några extra avgifter.   

Denna iPhone 7 skärm med LCD-display har utbytt glas från en tredje part medans displayen är iPhones originella. Passa på att klicka med ett skärmskydd för att komplettera din nya skärm. 

Mer information
SKURVI7BLCDR
ModelliPhone 7
Write Your Own Review
Du recenserar:Original Refurbished iPhone 7 Skärm med LCD-display — Svart
Your Rating