Facebook Pixel

iPhone 12 Pro Max

Begagnade iPhone 12 Pro Max

Hos oss på iXpress hittar du billig iPhone 12 Pro Max till billigt pris. Vi är experter på att reparera och återställa begagnade iPhone från Apple. Hos oss hittar du ett brett sortiment av iPhone 12 Pro Max, i olika färger och med varierande lagringsutrymme. Gör ett kostnads- och klimatsmart val - köp en begagnad iPhone 12 Pro Max idag!

Stäng
Filter
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-12 av 19

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy
  1. -6%
    Begagnad iPhone 12 Pro Max 128GB Svart Grade A
    I lager
    Regular Price 8 499 kr Special Price 7 999 kr
Filter
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-12 av 19

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy

iXpress – här hittar du begagnad iPhone 12 Pro Max

En begagnad iPhone 12 Pro Max från iXpress är en multifunktionell och pålitlig smarttelefon från Apples breda repertoar av modern teknik. Vi har iPhone 12 Pro Max-enheter för alla smaker och plånböcker – och vi hjälper dig gärna hitta den modell som passar dig bäst.

iPhone 12 Pro Max

Den pålitliga iPhone 12-serien har flera spännande specifikationer, bland annat A14-chip med nanometer-teknik, möjlighet för 5G hastighet, en utmärkt Super Retina XDR OLED-skärm med Ceramic Shield, optimerat batteri och en avancerad kamera med en avancerad Porträttfunktion. Oavsett vilken iPhone 12-modell du väljer, får du en iPhone i den bästa ligan. Hos iXpress har vi ett brett sortiment av samtliga iPhone 12-modeller, billig och återställd likt nyskick.

iPhone 12 Pro Max vs. iPhone 12

Om du gillar iPhone 12 – då ska du testa iPhone 12 Pro Max. Som förståeligt har de många likheter, men Pro Max-modellen sitter på några trumfkort. Exempelvis har iPhone 12 Pro Max en mer högpresterande kamera, där du spelar in med 60 bilder per sekund istället för 30, som med standard-modellen. Detta beror på en större lagringsmängd hos de uppgraderade modellerna.

Våra återställda iPhone 12 Pro Max har en skärmstorlek på 6,7 tum. En häpnadsväckande skärmupplösning på 2778 x 1284 pixlar öppnar en värld full av olika färgnyanser och skarpa kontraster. Upplev underhållning på ett nytt sätt - mer uppslukande, mer intensivt och helt enkelt bättre.

Avancerad kamera för bättre bilder

iPhone 12 Pro Max har uppgraderats på kamerafronten, jämfört med iPhone 12 Mini och iPhone 12. Pro Max-modellen har nämligen trippelkamera på baksidan. Den ena kameran, huvudkameran, har 12 megapixlar/MP med 1,6 bländare och 120 graders synfält. Den andra kameran är en ultravidvinkelskamera med 12 megapixlar/MP, 2,6 bländare och 120 graders synfält, och den tredje och sista kameran på baksidan är en Telefotokamera. Telefotokameran på iPhone 12 Pro Max har en 2,0 bländare och 4x optisk zoom.


Tillbehör till iPhone 12 Pro Max

Vi erbjuder ett välsorterat utbud av tillbehör när du köper en begagnad iPhone 12 Pro Max. Oavsett om du är ute efter skal eller skärmskydd till en begagnad iPhone 12 Pro Max har iXpress det du söker.
Vill du ge ett längre liv till din billig iPhone 12 Pro Max? Då ska du köpa dina tillbehör hos oss.
Vi vet, marknaden för iPhone-tillbehör är som en djungel. Den kan vara svårnavigerad och innehålla en stor variation av mobil-accessoarer. Så, för att underlätta för dig som besökare har vi samlat de snyggaste och bästa iPhone-tillbehören i vår butik.


Det finns många fördelar med att handla restaurerade iPhone 12 Pro Max från iXpress

iXpress tillhandahåller ett kunnigt team av såväl säljare som reparatörer – allt för att våra kunder ska få de bästa billiga iPhone 12 Pro Max till billiga priser. Vi är stolta över det goda renommé som många nöjda kunder gett oss, men strävar alltid efter att förbättra vårt kundbemötande.


Experter på begagnade mobiltelefoner

Vänd dig till iXpress för att få hjälp av en av Sveriges största återförsäljare av billiga iPhone 12 Pro Max. Genom att köpa billige telefoner, testa dem noggrant och sedan sälja dem vidare gör vi vår del i att se till att ingen telefon slösas bort och varje enhet används till sin fulla potential. iXpress möjliggör för fler – oavsett plånbok – att köpa en kraftfull och avancerad mobil. Vi har telefoner även i vår butik i Malmö, där du kan se och känna innan du handlar. Gör en god insats – köp din billiga iPhone 12 Pro Max hos iXpress. Välkommen!

Stäng