Facebook Pixel

LCD Skärm till iPad 6th gen.

750 kr

LCD-skärm för iPad 6th generation, vilket erbjuder en högkvalitativ och pålitlig ersättning för din enhetens skärm.

Ej i lager

Uppdatera din iPad 6th Gen med vår högkvalitativa LCD-skärm och återställ dess visuella prestanda till fabriksstandard. Denna LCD-skärm är en perfekt ersättning för din befintliga skärm och ger din enhet en skarp och levande bildkvalitet.

Kristallklar Bildkvalitet

Med vår LCD-skärm får du en kristallklar bildkvalitet och levande färger. Upplev varje detalj på din iPad 6th Gen med skärpa och klarhet.

Optimal Kompatibilitet

Denna LCD-skärm är speciellt utformad för iPad 6th Gen, vilket säkerställer perfekt passform och sömlös integration med din enhet. Du kan vara trygg i att den kommer att fungera utan problem och ge en smidig användarupplevelse.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Den är designad för att möta de högsta standarderna och ge dig en pålitlig skärm för din iPad 6th Gen.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera LCD-skärmen själv och återuppliva din iPad 6th Gen till dess fulla visuella potential.

Uppdatera din iPad 6th Gen med vår LCD-skärm och njut av en förbättrad visuell upplevelse med skärpa och klarhet. Det är den perfekta lösningen för att optimera din enhets prestanda och användarupplevelse.

Mer information
SKURVI6THLCD
ModelliPad 6 2018
Write Your Own Review
Du recenserar:LCD Skärm till iPad 6th gen.
Your Rating