Facebook Pixel

Kamera (Bak) iPhone 7 Plus

880 kr

iPhone 7 Plus bakre kamera är en viktig reservdel för att ersätta en skadad eller defekt kamera på din enhet.

Ej i lager

Uppdatera din iPhone 7 Plus med vår högkvalitativa bakre kamera och förbättra din fotograferingsupplevelse. Denna kamera är en perfekt ersättning för din befintliga kamera och återställer din enhets fotograferingsförmåga till originalnivå.

Förbättrad Fotografering

Med vår bakre kamera kan du fånga skarpa och detaljerade bilder med din iPhone 7 Plus. Upplev förbättrad skärpa och färgprecision för att fånga varje ögonblick med detaljerad klarhet.

Optimerad Kompatibilitet

Designad specifikt för iPhone 7 Plus, säkerställer denna kamera en perfekt passform och sömlös integration med din enhet.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Kameran är robust och tålig för att klara av daglig användning.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera den bakre kameran själv och återuppliva din iPhone 7 Plus till dess fulla fotograferingspotential.

Med vår bakre kamera får du inte bara en pålitlig ersättning för din iPhone 7 Plus, utan också möjligheten att ta fantastiska bilder och fånga viktiga ögonblick med klarhet och detaljer. Det är den perfekta lösningen för att uppgradera din enhets kamerafunktion.

Mer information
SKURVI7PKAMB
ModelliPhone 7 Plus
Write Your Own Review
Du recenserar:Kamera (Bak) iPhone 7 Plus
Your Rating