Facebook Pixel

iPhone X Skärm Premium OLED-display — Svart

699 kr

iPhone X skärm med OLED-display i Premium kvalité. Byt ut din trasiga skärm till en helt ny. Skärmen är till en Svart iPhone X. 

Tryck på ikonerna nedan för att se hur vi har graderat våra skärmar.

AAA

Premium

Original refurbished

I lager (1-2 dagars lev.)

Tack Apple för en fantastisk telefon! Men ibland behöver även den bästa en makeover. Har din iPhone sett bättre dagar? Är din telefon full av fula repor eller ännu värre, helt sprucken? Då behöver du göra ett skärmbyte.  

Denna skärm med OLED-display gör att din iPhone X återigen blir som ny. Skärmen har fått stämpeln Premium kvalité enligt vår gradering. Det betyder att du kommer att få njuta av en ännu bättre färgupplevelse, högre ljusstyrka och ett tåligare glas. Skärmen är tillverkad av en tredje part.  

Du kan enkelt göra ett skärmbyte själv. Du behöver endast lossa den befintliga skärmen och sätta dit den nya. Det tar dig endast ett par minuter och kostar inte dig några extra avgifter.  

Denna skärm till iPhone X med OLED-display är tillverkad av en seriös tredje part som vet hur en högkvalitativ reservskärm ska göras. En livstidsgaranti medföljer och glöm inte komplettera din telefon med ett skärmskydd för att försäkra dig om en längre hållbarhet. 

Mer information
SKURVIXOLED
ModelliPhone X
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone X Skärm Premium OLED-display — Svart
Your Rating