Facebook Pixel

iPhone 8 Skärm med original LCD-display Vit

499 kr

Är din iPhone 8 skärm sprucken? Är den full av repor? Då är det dags för en ny skärm. Ge tillbaka värdigheten en iPhone förtjänar med en hel skärm. Denna skärm är vit och har kvar sin originella LCD-display och har därför fått stämpeln Original refurbished i vår gradering.

Tryck på ikonerna nedan för att se hur vi har graderat våra skärmar.

AAA

Premium

Original refurbished

Ej i lager

Vit skärm till iPhone 8 med sin originella LCD-display kvar

Tack Apple för en fantastisk telefon! Men ibland behöver även den bästa en makeover. Har din iPhone 8 sett bättre dagar? Är skärmen antingen full av fula repor eller ännu värre, helt sprucken? Då är det dags för ett skärmbyte.  

Denna vita skärm med LCD-display gör att din iPhone 8 återigen blir som ny. Skärmen har fått stämpeln original refurbished enligt vår gradering. Vilket innebär att det är en originaldisplay som man har bytat glaset på. Glaset på skärmen från en tredje part medans displayen är från originalet. Väljer du detta alternativ är det så nära en fabrikstillverkad skärm från Apple du kan komma. 

Skärmen kan du enkelt byta ut själv. Du behöver endast lossa den befintliga skärmen och sätta dit den nya. Det tar dig endast ett par minuter och kostar inte dig några extra avgifter.  

Denna iPhone-skärm med LCD-display har utbytt glas från en tredje part medans displayen är iPhones originella. Passa på att klicka med ett skärmskydd för att komplettera din nya skärm. 

Mer information
SKURVI8VLCDR
ModelliPhone 8
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 8 Skärm med original LCD-display Vit
Your Rating