Facebook Pixel

iPhone 8 batteri AAA Kvalité

119 kr

Har du problem med att din iPhone 8 har kort batteritid, laddas inte eller att den stängs av oväntat då behöver du ett nytt batteri. Ge din telefon nytt liv och forsätt njut av allt din iPhone har att erbjuda.

I lager (1-2 dagars lev.)

Har ditt batteri slutat att ladda? Håller det inte lika länge som det gjorde förr eller upplever du att telefonen är långsam? Att batterier försämras med tiden är ingen hemlighet, det är en del av livslängden på en iPhone. Men du kan förläng livslängden på din iPhone 8 med ett nytt batteri. När batteriet har försämrats kan du inte använda din telefon som du brukar göra utan du får anpassa dig eller alltid ha laddare och powerbank med dig. Därför bör du försöka ersätta det försämrade batteriet med ett nytt iPhone 8 batteri så snart som möjligt.

Byt ut ditt gamla batteri i din iPhone 8 och ge din mobil nytt liv. Batteriet har samma höga kapacitet som originalbatteriet och har även lika bra hållbarhet som det. Batteriet är ett Li-ion Rechargeable. Batteriet är tredjepartstillverkat.

Allt du behöver för att byta batteri hemma är ett batteri, batteritejp och rätt verktyg. Allt det kan du hitta här hos oss.

Mer information
SKURVI8BAT
ModelliPhone 8
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 8 batteri AAA Kvalité
Your Rating