Facebook Pixel
iPhone 7 Plus Glas med original display Vit

iPhone 7 Plus Glas med Original LCD display Vit

iPhone 7 Plus Skärm LCD display Vit Premium

iPhone 7 Plus Skärm LCD display Vit Premium

iPhone 7 Plus Skärm LCD display Svart Premium

iPhone 7 Plus Skärm LCD display Svart Premium Kvalité med livstidsgaranti
Ordinarie pris 650,00 kr Specialpris 349,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
RVI7PBPRE

iPhone 7 Plus Skärm LCD display i Vit Premium kvalité

Våra iPhone skärmar som har Premium-kvaliteten, summerar tydliga och starka färger, ett betydligt bättre ljus och en lång livslängd. Passformen och den höga kvalitén på den nya skrämen gör din Iphone till en utstickare av hög klass. Den är som övriga modeller tillverkad av tredjepart som håller vad de lovar. Producerade med omsorg och är det närmaste original kvalitén man kan komma – våra prisvärda iPhone skärmar av härdigt glas ger dig den bästa lösningen på problemet med en trasig skärm.
När din iPhone 7 Plus har sett bättre dagar och skärmen är påtagligt repig eller sprucken, kan det vara dags med en uppdatering. Med iPhone 7 Plus Skärm LCD display i bländande vit, ställs din iPhone 7 Plus i bättre dager. Tack vare den vår toppkvalitativa Premium kvalitén och det tåliga glaset får du inte bara en ny skärm –du får även chans att njuta av bättre färger, hög ljusstyrka och en livslång garanti.

iPhone 7 Plus Skärm LCD display kan du lätt byta ut själv genom att lossa den befintliga skärmen och infoga den nya. Detta går på någon minut utan att kosta dig något alls – varken tid eller pengar.
  • Passar iPhone 7 Plus
  • Tredjepartstillverkad Premium kvalité
  • Färg Svart
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 7 Plus Skärm LCD display Svart Premium
Your Rating