Facebook Pixel
Original Refurbished iPhone 7 Plus skärm LCD-display — Vit

Original Refurbished iPhone 7 Plus skärm LCD-display — Vit

iPhone 7 Plus Skärm LCD display Vit Premium

iPhone 7 Plus Skärm Premium LCD-display — Vit

iPhone 7 Plus Skärm Premium LCD-display — Svart

iPhone 7 Pus skärm med LCD-display i svart och av Premiumkvalité. Har du repor eller sprickor i din skärm är det dags att byta till en hel skärm så att du kan uppleva allt iPhone har att erbjuda. 

Tryck på ikonerna nedan för att se hur vi har graderat våra skärmar.

AAA

Premium

Original refurbished

Ordinarie pris 650,00 kr Specialpris 349,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
RVI7PBPRE

Tack Apple för en fantastisk telefon! Men ibland behöver även den bästa en makeover. Har din iPhone 7 Plus sett bättre dagar? Är skärmen antingen full av fula repor eller ännu värre, helt sprucken? Då är det dags för ett skärmbyte.  

Denna skärm med LCD-display gör att din iPhone återigen blir som ny. Skärmen har fått stämpeln Premium enligt vår gradering. Det betyder att du kommer att få njuta av en ännu bättre färgupplevelse, högre ljusstyrka och ett tåligare glas. Skärmen är tillverkad av en tredje part.  

Skärmen kan du enkelt byta ut själv. Du behöver endast lossa den befintliga skärmen och sätta dit den nya. Det tar dig endast ett par minuter och kostar inte dig några extra avgifter.  

Denna skärm till iPhone 7 Plus med LCD-display är tillverkad av en seriös tredje part som vet hur en högkvalitativ reservskärm ska göras. En livstidsgaranti medföljer och glöm inte komplettera din telefon med ett skärmskydd för att försäkra dig om en längre hållbarhet. 

Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 7 Plus Skärm Premium LCD-display — Svart
Your Rating