Facebook Pixel

iPhone 6S Plus glas med original display Vit

750 kr

iPhone 6S Plus glas med originaldisplay i vitt är en högkvalitativ reservdel som erbjuder en perfekt passform och återställer enhetens visuella prestanda till originalkvalitet.

Ej i lager

Ge din iPhone 6S Plus nytt liv med vårt skärmglas med original display i vit färg. Tillverkat med högkvalitativt glas och originalkomponenter garanterar denna skärm en perfekt visuell återgivning och en sömlös integration med din enhet.

Kristallklar Bildkvalitet

Upplev en kristallklar bildkvalitet och levande färger med vår original skärmglas och display för iPhone 6S Plus. Varje detalj kommer att visas med skärpa och klarhet, vilket förbättrar din visuella upplevelse.

Optimal Kompatibilitet

Denna skärmglas och display är exakt utformad för iPhone 6S Plus, vilket säkerställer en perfekt passform och problemfri integration med din enhet. Du kan vara säker på att den kommer att fungera utan komplikationer och ge en smidig användarupplevelse.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkad av högkvalitativt glas och originalkomponenter för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Vår original skärmglas och display uppfyller de högsta standarderna och ger dig en pålitlig komponent för din iPhone 6S Plus.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera skärmglaset och displayen själv och ge din iPhone 6S Plus en förnyad visuell kvalitet.

Ge din iPhone 6S Plus en uppfräschning med vårt skärmglas med original display i vitt. Med dess högkvalitativa konstruktion och enkel installation är det den perfekta lösningen för att optimera din enhets prestanda och visuella upplevelse.

Mer information
SKURVI6SPWLRF
ModelliPhone 6S Plus
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 6S Plus glas med original display Vit
Your Rating