Facebook Pixel

Hemknapp med flexkabel Iphone 6/6+ Rosa

59 kr

En rosa hemknapp med flexkabel för iPhone 6/6 Plus gör det möjligt att enkelt ersätta en skadad eller defekt hemknapp och återställa dess funktionalitet på din enhet.

Ej i lager

Ge din iPhone 6 eller 6 Plus en personlig touch med vår hemknapp med flexkabel i rosa. Denna högkvalitativa ersättningsdel låter dig inte bara återställa funktionen hos din hemknapp utan ger också en unik estetisk accent till din enhet.

Design och Färg

Den rosa färgen ger din iPhone 6 eller 6 Plus en distinkt och stilfull look, vilket skiljer sig från standardutseendet och låter dig uttrycka din personliga stil.

Optimerad Kompatibilitet

Designad specifikt för iPhone 6 och 6 Plus för att säkerställa perfekt passform och funktion. Den medföljande flexkabeln är kompatibel med din enhet, vilket ger en sömlös integration och optimal prestanda.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Hemknappen är robust och slitstark för att klara av daglig användning.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera hemknappen själv och återuppliva funktionen och utseendet på din iPhone 6 eller 6 Plus.

Med vår rosa hemknapp med flexkabel kan du inte bara återställa funktionen hos din iPhone 6 eller 6 Plus utan också ge den en unik och personlig touch. Det är den perfekta lösningen för att uppgradera din enhets utseende och funktionalitet.

Mer information
SKURVI6HEMR
ModelliPhone 6, iPhone 6 Plus
Write Your Own Review
Du recenserar:Hemknapp med flexkabel Iphone 6/6+ Rosa
Your Rating