Facebook Pixel

Bottenskruvar iphone X / XS Svart

49 kr

Bottenskruvar i svart för iPhone X / XS används för att säkert fästa enhetens nedre del och säkerställa dess stabilitet och integritet. Dessa skruvar är viktiga för att hålla enheten samman och förhindra att den lossnar eller skadas.

I lager (1-2 dagars lev.)

Uppdatera dina iPhone X eller XS med våra bottenskruvar i svart. Dessa högkvalitativa skruvar ger en pålitlig ersättning för de befintliga skruvarna och säkerställer en stabil och säker passform för din enhet.

Design och Färg

Den svarta färgen ger din iPhone X eller XS en modern och stilren look som kompletterar enhetens övergripande design.

Optimerad Kompatibilitet

Designade specifikt för iPhone X och XS för en perfekt passform och funktion. Dessa skruvar är kompatibla med din enhet och säkerställer en problemfri integration.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkade av högkvalitativt material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Skruvarna är robusta och slitstarka för att klara av daglig användning.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera bottenskruvarna själv och återuppliva din iPhone X eller XS till dess fulla funktionalitet.

Med våra svarta bottenskruvar får du inte bara pålitliga ersättningar för din iPhone X eller XS, utan också en modern och stilren estetik som kompletterar din enhet. Det är den perfekta lösningen för att uppgradera din enhets utseende och funktionalitet.

Mer information
SKURVSKBXSB
ModelliPhone X, iPhone XS
Write Your Own Review
Du recenserar:Bottenskruvar iphone X / XS Svart
Your Rating