Facebook Pixel

Bottenskruvar iphone 6S/6S Plus/7/7Plus Rosa

29 kr

Bottenskruvar i rosa för iPhone 6S, 6S Plus, 7 och 7 Plus används för att säkert fästa enhetens nedre del och säkerställa dess stabilitet och integritet. Dessa skruvar är viktiga för att hålla enheten samman och förhindra att den lossnar eller skadas.

I lager (1-2 dagars lev.)

Ge din iPhone 6S, 6S Plus, 7 eller 7 Plus en unik touch med våra bottenskruvar i rosa. Dessa högkvalitativa skruvar ger en pålitlig ersättning för de befintliga skruvarna samtidigt som de lägger till en färgglad estetisk accent till din enhet.

Design och Färg

Den rosa färgen ger din iPhone 6S, 6S Plus, 7 eller 7 Plus en distinkt och stilfull look som ger enheten en personlig touch.

Optimerad Kompatibilitet

Skruvarna är specifikt utformade för iPhone 6S, 6S Plus, 7 och 7 Plus för en perfekt passform och funktion. De är kompatibla med din enhet för en smidig integration.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkade av högkvalitativt material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Skruvarna är robusta och slitstarka för att klara av daglig användning.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera de rosa bottenskruvarna själv och återuppliva din iPhone till dess fulla funktionalitet.

Med våra rosa bottenskruvar får du inte bara en pålitlig ersättning för din iPhone, utan också en färgglad och personlig estetik som ger din enhet en unik touch. Det är den perfekta lösningen för att uppgradera din enhets utseende och funktionalitet med stil.

Mer information
SKURVSKB67R
ModelliPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus
Write Your Own Review
Du recenserar:Bottenskruvar iphone 6S/6S Plus/7/7Plus Rosa
Your Rating