Facebook Pixel

Bottenskruvar iphone 6S/6S Plus/7/7Plus Guld

29 kr

Bottenskruvar i guld för iPhone 6S, 6S Plus, 7 och 7 Plus används för att säkert fästa enhetens nedre del och säkerställa dess stabilitet och integritet. Dessa skruvar är viktiga för att hålla enheten samman och förhindra att den lossnar eller skadas.

I lager (1-2 dagars lev.)

Ge din iPhone 6S, 6S Plus, 7 eller 7 Plus en touch av lyx med våra bottenskruvar i guld. Dessa högkvalitativa skruvar ger en pålitlig ersättning för de befintliga skruvarna samtidigt som de lägger till en elegant och exklusiv estetisk accent till din enhet.

Design och Färg

Den gyllene färgen ger din iPhone 6S, 6S Plus, 7 eller 7 Plus en sofistikerad och lyxig look som ger enheten en extra touch av elegans.

Optimerad Kompatibilitet

Skruvarna är specifikt utformade för iPhone 6S, 6S Plus, 7 och 7 Plus för en perfekt passform och funktion. De är kompatibla med din enhet för en smidig integration.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkade av högkvalitativt material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Skruvarna är robusta och slitstarka för att klara av daglig användning.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera de gyllene bottenskruvarna själv och återuppliva din iPhone till dess fulla funktionalitet.

Med våra gyllene bottenskruvar får du inte bara en pålitlig ersättning för din iPhone, utan också en elegant och exklusiv estetik som ger din enhet en touch av lyx. Det är den perfekta lösningen för att uppgradera din enhets utseende och funktionalitet med stil.

Mer information
SKURVSKB67G
ModelliPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus
Write Your Own Review
Du recenserar:Bottenskruvar iphone 6S/6S Plus/7/7Plus Guld
Your Rating