Facebook Pixel

Begagnad iPhone XS 64GB Space Grey

Apples iPhone Xs har en skärm från kant till kant på 5,8 tum respektive 6,5 tum, ett kraftfullt A12 Bionic-chip och ett banbrytande system med dubbla kameror 

 
Funktionstestad och fabriksåterställd.

 Olåst, fungerar på alla operatörer.

 60 dagars garanti.

 14-dagars Ångerrätt

 Begagnad iPhone XS 64GB

Läs vår gradering guide

Ej i lager

iPhone XS 64GB Space Grey


IPhone XS är utan tvekan en av de mest avancerade telefonutgåvorna från 2018. A12 Bionic, som kallas det smartaste chipet som finns för en smartphone, är olikt vad du kan hitta på marknaden. Det avancerade realtidsinlärningen analyserar din användning för att leverera en prestanda som är speciellt utformad för dig. Ökade hastigheter visar 15% snabbare funktion än A12s föregångare medan de använder 50% mindre effekt. Det innebär att du kan njuta av alla de nya underhållande funktioner som iPhone XS har att erbjuda utan att offra den stora batteritiden.
 

SKÄRMEN 

Kanske den mest märkbara och dominerande nya funktionen, iPhone XS har en spelföränderlig Super Retina OLED-skärm. 5,8-tumsskärmen lyser med en upplösning på 2436x1125, bakad med inbyggda OLED-paneler för att få liv och liv till alla dina foton och video. Att dela foton, titta på filmer och skapa mästerverk tas till en annan nivå med skarp färg, förbättrar tydligheten och skarp rörelse. iPhone XS förbättrar till och med bilder tagna i HDR på tidigare iPhones. Om du letar efter den ultimata tittarupplevelsen är iPhone XS din gyllene biljett till timmar av visuell underhållning.   

KAMERA 

Det är dags att sparka din vanliga smarttelefonkamera till trottoaren. Systemet med dubbla kameror på iPhone XS har konstruerats för att ta enkla, elastiska bilder direkt. Smart HDR-funktionen visar de skarpa detaljerna och skuggdetaljerna i varje foto du tar. Med den nya djupkontrollfunktionen kan du fokusera på ditt motiv medan du suddar bakgrunden, ungefär som ett foto som tagits på en DSLR-kamera. Inte i selfies? Porträttläget på iPhone XS kan ändra dig. Andra kamerafunktioner inkluderar ansiktsavkänning, djupmappning, uppgraderad bokeh-effekt och mer. 

ANDRA FUNKTIONER 

Som om den fascinerande skärmen och avancerade kameror inte räckte, är iPhone XS försedd med flera praktiska och underhållande funktioner. Missa aldrig en videomöjlighet med den vackra 4K-videoinspelningsförmågan, utrustad med inbyggd optisk bildstabilisering. Njut av förbättrad säkerhet med ansiktsigenkänningslås, vilket också låter dig betala på din telefon en enda titt på kameran. Andra funktioner inkluderar lager appar, din nya personliga assistent Siri, ett inbyggt kameramätningssystem och mycket mer. 


Varje telefonmodell har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering nedan. Välj mellan olika färger och klasser.

Telefonen sälj utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det!

  • Batteriet är funktionstestat med Apples mjukvara och klarar av toppbelastning. 
  • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
  • Olåst, fungerar på alla operatörer.
  • 60 dagars garanti.
  • Begagnad iPhone XS 64GB
  • Oavsett skick är alla komponenter fullt fungerande 

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:

”Begagnad iPhone XS 64GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone XS 64GB Bra skick”

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada.

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor. 

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt. 

Köp en begagnad iPhone X, det bästa valet för plånboken
Känner du också att du vill ha en ny telefon, men egentligen inte har råd? Köp en begagnad iPhone X, telefonen är som ny och du tjänar pengar!
Mer information
SKUiXS64GBK
ModelliPhone XS
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone XS 64GB Space Grey
Your Rating