Facebook Pixel

Begagnad iPhone XS 64GB Silver

Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
60 dagars garanti.
14-dagars Ångerrätt
Begagnad iPhone XS 64GB

Läs mer om vår gradering

Ej i lager

Begagnad iPhone XS i snygg svart färg och 64GB minne 

iPhone XS är utan tvekan en av de mest avancerade telefonutgåvorna från 2018. A12 Bionic, som kallas det smartaste chipet som finns för en smartphone, är olikt vad du kan hitta på marknaden. Det avancerade realtidsinlärningen analyserar din användning för att leverera en prestanda som är speciellt utformad för dig. Ökade hastigheter visar 15% snabbare funktion än A12s föregångare medan de använder 50% mindre effekt. Det innebär att du kan njuta av alla de nya underhållande funktioner som iPhone XS har att erbjuda utan att offra den stora batteritiden.  

Skärmen

Kanske den mest märkbara och dominerande nya funktionen, iPhone XS har en spelföränderlig Super Retina OLED-skärm. 5,8-tumsskärmen lyser med en upplösning på 2436x1125, bakad med inbyggda OLED-paneler för att få liv och liv till alla dina foton och video. Att dela foton, titta på filmer och skapa mästerverk tas till en annan nivå med skarp färg, förbättrar tydligheten och skarp rörelse. iPhone XS förbättrar till och med bilder tagna i HDR på tidigare iPhones. Om du letar efter den ultimata tittarupplevelsen är iPhone XS din gyllene biljett till timmar av visuell underhållning.  

Kamera

Det är dags att sparka din vanliga smarttelefonkamera till trottoaren. Systemet med dubbla kameror på iPhone XS har konstruerats för att ta enkla, elastiska bilder direkt. Smart HDR-funktionen visar de skarpa detaljerna och skuggdetaljerna i varje foto du tar. Med den nya djupkontrollfunktionen kan du fokusera på ditt motiv medan du suddar bakgrunden, ungefär som ett foto som tagits på en DSLR-kamera. Inte i selfies? Porträttläget på iPhone XS kan ändra dig. Andra kamerafunktioner inkluderar ansiktsavkänning, djupmappning, uppgraderad bokeh-effekt och mer.  

Andra funktioner

Som om den fascinerande skärmen och avancerade kameror inte räckte, är iPhone XS försedd med flera praktiska och underhållande funktioner. Missa aldrig en videomöjlighet med den vackra 4K-videoinspelningsförmågan, utrustad med inbyggd optisk bildstabilisering. Njut av förbättrad säkerhet med ansiktsigenkänningslås, vilket också låter dig betala på din telefon en enda titt på kameran. Andra funktioner inkluderar lager appar, din nya personliga assistent Siri, ett inbyggt kameramätningssystem och mycket mer.  

Om våra begagnade telefoner

Varje telefon har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering i vår graderings guide. Välj mellan olika färger och klasser i vår webbshop. Oavsett skick på mobiler, är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagars garanti. Telefonen säljes utan tillbehör!    

- Batteriet funktionstestat med toppbelastning kapacitet    

- Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd    

- Olåst, fungerar på alla operatörer    

- 60 dagars garanti   

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:  

”Begagnad iPhone XS 64GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone XS 64GB Bra skick”  

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användningen. Garantin gäller dock ej fel som yttrepåverkan, vattenskada eller tappskada.  

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:  

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.  

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor.   

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.  

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B  

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt.   

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna likvärdiga, fullt fungerande och har 60 dagarsgaranti. Telefonen säljes utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det!  

Varför köpa en begagnad iPhone hos iXpress?

Våra experter testar och betygsätter alla våra produkter efter ett helt säkert system. På det här sättet kan du känna dig trygg med ditt köp hos oss redan innan telefonen når dig. Utöver det får du alltid 60 dagars funktionsgaranti och 14 dagars öppet köp när du väljer att beställa en begagnad iPhone 8 Plus från oss. Telefonen är funktionstestad enligt konstens alla regler och den är helt fabriksåterställd. Utöver det är den olåst så du kan välja vilket abonnemang du vill och på det viset tjäna en hacka till genom att välja det perfekta valet för dig. 

Mer information
SKUiXS64SLK
ModelliPhone XS
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone XS 64GB Silver
Your Rating