Facebook Pixel

Begagnad iPhone X 64GB Space Grey

Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
60 dagars garanti.
14-dagars Ångerrätt
Begagnad iPhone X 64GB

Läs mer om vår gradering

Ej i lager

Begagnad iPhone X i cool space gray och 64GB minne

iPhone X är Apples vision om framtidens smartphones. Den förstklassiga, avancerade iPhone X har en fantastisk 5,8-tums Super Retina-skärm som erbjuder fantastisk bildkvalitet när du tittar på din favorit-tv-serie, den senaste filmfilmen eller strömmande video på YouTube. Med sin kant-till-kant, 'notch'-design får du njuta av hela skärmen och du kommer inte att bli distraherad av en oattraktiv ram. 

Vad du får av i en iPhone X

Den här telefonen är ett måste för alla som gillar iPhone! Den har en exklusiv design som både påminner om andra iPhone-modeller, men som är lite häftigare. Den nya skärmen går hela vägen ut till telefonens kanter och den har inga knappar alls. Maximal frihet med andra ord! 

Dessutom är skärmen en Retina-skärm, vilket gör att den är superlätt att använda och den ger ett snyggt helhetsintryck. Utöver det så är skärmen tillverkad av det säkraste glaset hittills, det vill säga, du kan lätt tappa den utan att den går sönder. Du får dessutom gott om lagringsutrymme eftersom den har 64GB. Om du gillar att fotografera kommer du inte bli besviken på telefonens kamera - den är fenomenal. 

Övriga funktionerna i iPhone X

iPhone X kan hålla jämna steg med dig oavsett vad du ber den om. A11 Bionic Chip är det kraftfullaste chipet någonsin i en smartphone och erbjuder imponerande prestanda när du spelar eller växlar mellan flera appar. Telefonens TrueDepth-kamerasystem låter dig fånga underbara foton och videor, inklusive hisnande landskap, professionella snygga selfies och till och med 4K-videor. Vill du ha kul med dina foton? Då låter iPhone X Animoji-funktionen (animerade, Snapchat-liknande filter) också göra det. Och vad som ännu bättre är att iPhone X-batteriets livslängd (21 timmars samtalstid, 60 timmars musikuppspelning), snabbladdning och trådlöst laddningsstöd innebär att du sällan får slut på juice medan du gör det du älskar. Köp din begagnade iPhone X idag för att få den premiumsmartphone som du förtjänar till ett pris du har råd med. 

Om våra begagnade telefoner

Varje telefon har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering i vår graderings guide. Välj mellan olika färger och klasser i vår webbshop. Oavsett skick på mobiler, är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagars garanti. Telefonen säljes utan tillbehör!   

- Batteriet funktionstestat med toppbelastning kapacitet   

- Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd   

- Olåst, fungerar på alla operatörer   

- 60 dagars garanti  

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis: 

”Begagnad iPhone X 64GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone X 64GB Bra skick” 

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användningen. Garantin gäller dock ej fel som yttrepåverkan, vattenskada eller tappskada. 

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket: 

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken. 

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor.  

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter. 

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B 

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt.  

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna likvärdiga, fullt fungerande och har 60 dagarsgaranti. Telefonen säljes utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det! 

Varför köpa en begagnad iPhone hos iXpress?

Våra experter testar och betygsätter alla våra produkter efter ett helt säkert system. På det här sättet kan du känna dig trygg med ditt köp hos oss redan innan telefonen når dig. Utöver det får du alltid 60 dagars funktionsgaranti och 14 dagars öppet köp när du väljer att beställa en begagnad iPhone 8 Plus från oss. Telefonen är funktionstestad enligt konstens alla regler och den är helt fabriksåterställd. Utöver det är den olåst så du kan välja vilket abonnemang du vill och på det viset tjäna en hacka till genom att välja det perfekta valet för dig. 

Mer information
SKUiX64GBK
ModelliPhone X
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone X 64GB Space Grey
Your Rating